Creative Muvo n200

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod djlooper 8. 7. 2005 18:50

Podsvícení toho displeje se nedá vypnout? (asi blbý dotaz).
Mám teda jiný player, ale podsvícení mám pořád off, jednak proto, že to žere nejvíc energie a taky ho mám většinou v kapse a ovládám ho po hmatu, navíc je to čitelné i bez podsvícení (na dennním světle).
O tom bzučení u Creativů jsem hodně četl - není to u všech kusů, prostě smůla, když na to člověk zrovna narazí...
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod Poky57 8. 7. 2005 19:46

jo tak to ano urcite sa da vypnut ale ide mi o tom ze kupit nieco za take peniaze a este to ani nebude dobre??tak neviem...a podla mna by sa to potom malo dat reklamovat nie??ved ked na niektorych to nie je na inych je tak potom je to asi vyrobna chyba cize na to sa musi vztahovat reklamacia nie??
Poky57
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 10. 7. 2005 18:54

Jejda, lidi, co to tu sakra píšete? :D Já se chystám si teď někdy pořídit MP3 přehrávač, flashovej, protože je o dost levnější než ty s diskem. A vzhledem k ceně a výbavě se mi ten N200 s 512 MB docela zamlouval, a to i vzhledem. Asi si počkám, až bude na Alzasoftu skladem a půjdu si ho vyzkoušet na prodejnu. A budu zkoušet všechny kousky dokud nenarazím na nějaký, který nešumí...
No ale reklamovat by to jít mělo, ne? Když to nedělají všechny, tak by to neměli považovat za standardní chování výrobku... 8)
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod yxyx15 19. 2. 2006 00:25

Ahojte!Vy vsetci pisete ze ten prehravac sa vola n200 ale taky nikde ani na creative.com neni iba V200.A ten presne mam ja.Bzucanie displaya mam minimalne to znamena ze ho pocujem iba ked nemam sluchatka na usiach a ked som v miestnosti kde nie su ziadne ine zvuky.Ale nie o tomto som chcel.Hned ako som si ho kupil dal som ho do pocitaca a isiel som tam skopirovat hudbu ale neisla tam.Tak som to bol vymenit a ani do toho druheho neisla tak som isiel kamaratovi a tam to bezproblemov islo.Ale co je zaujimave ze ked donese kamarat mp3 prehravac Orava tak to funguje vsetko v poriadku.Ani upgradnut firmware mi nejde.Ak to nevyriesim tak skusim reinstalovat windows.
Takze tymto sa vas chcem spytat ake mate s tym skusenosti.Mozte mi pisat aj na ICQ:319-319-729.
yxyx15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FMG.sk 19. 2. 2006 01:34

Ja mam iPOD nano 1 GB + KOSS a som maxxx spokojny :shock:
FMG.sk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 23. 2. 2006 22:37

No taky že jsem nakonec koupil Emgeton Meizu X2, za dobrou cenu dobrá hračka, s pamětí půl giga, což sice není moc, ale použít se to dá. A jsem spokojen.
RedeeMrd
Junior

Předchozí stránka