Creative Muvo V200

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod letec(smazano) 22. 5. 2005 12:10

Ak má nieko skúsenosti s týmto Mp3 prehrávačom , tak by ich mohol zverejnit.
letec(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 22. 5. 2005 12:37

chchš si ho koupit jo?
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod letec(smazano) 22. 5. 2005 21:54

Áno a preto by som bol rad keby ste mi mohli poskytnut nejake informacie
letec(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 23. 5. 2005 00:00

No není spatnej, ale Creativy jsou nekdy dost poruchovy (hlavne teda Hardisk, ale i flashka nekdy) no a nemaji dostaecny servis, alespon v CZ. JInak ho mají známý a zatím drží a přehrává, akorat si koupili jiný sluchátka. Jestli se ti opravdu tak líbí, asi by nebyl problém, ale osobně bych se kouknul po spolehlivější značce. Je to na tobě. Vyber je velkej :)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod letec(smazano) 23. 5. 2005 20:58

Dik, nemá este niekto nejaké informácie ohľadne kvality Fm tunera, zvuku...
letec(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod letec(smazano) 23. 5. 2005 21:01

Bol by som strasne rad za nejaké inf., lebo netreba vsetko bezhlavo kupovat, radsej si to poriadne premyslet

ZA KAZDU INFORMACIU VOPRED DAKUJEM.
letec(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod e2ek1el 23. 5. 2005 22:54

zvuk ma celkem kvalitni, i s original sluchatkami, doporucuji ale koupit jine (podle mne je lepsi dat 3500 za muvo + 1000 za sluchatka koss, nez 6000 za iriver s rovnakou pameti a sluchatky sennheiser)

fm tuner je pouzitelny je blizko vysilace, jinak hraje jenom mono, ale jak doplnkova funkce se obsas hodi.

ja osobne su z muvem spokojeny, bohuzel ale nemam vetsi skusenosti s jinymi prehravaci, takze nemuzu porovnat
e2ek1el
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Saker 24. 5. 2005 17:52

Zdar,

nedavno som tiez kupoval Muvo n200 a bolo mi povedane, ze v200 nema radio. Nastastie v200 ani nemali, takze som neurobil zlu kupu, ale vsimol som si, ze predavaci prilis nevedia co predavaju. Napr. mi ponukali mp3 s radiom Apacer, na krabici radio bolo, v mp3 sme ho uz ale nenasli...

To moje sa na v200 dost podoba, neviem v com je rozdiel, ale moje skusenosti su:
- pri svieteni displaya mierny sum (over si to, na diskusiach creativu, ci to nerobi aj v200, ale vseobecne, niektory kus to robi viac, iny menej, dokonca vraj ista seria to nerobi vobec)
- ovladanie je lahke, prehravac je malinky
- radio naslo 12 stanic, z toho je ale zopar iba sumenie, ale niektore hraju docela dobre...

Proste, prebehni si zopar diskusii, aby si vedel ake problemy s tym ludia maju, odporucam diskusie na czechcomputer alebo tie na stranke creativu, tam je to asi najlepsie...
Saker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod letec(smazano) 24. 5. 2005 18:11

Saker,

ďakujem za tvoje skúsenosti, tie fora si pozrem :D

letec
letec(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bigdoc 31. 5. 2005 10:11

letec píše:Ak má nieko skúsenosti s týmto Mp3 prehrávačom , tak by ich mohol zverejnit.j/quote]

Mám N200 (trošku odlišný model) a naprostá spokojenost. Mám jiné sluchátka (každé přibalované špunty jsou *****, to je úplně jedno, jaký player koupíte, sluchátka kupujte vždy zvlášť a nešetřete! Nejdůležitější věc u každé audiosoustavy, která nejvíce ovlivňuje kvalitu, jsou sluchátka či reprosoustava!).
Tuner samozřejmě nic moc, ale to je tím, že pro FM potřebuješ anténu jakéhosi rozměru, a to u krabičky od sirek není splnitelné.

Ale jinak:
- funguje naprosto bezchybně
- robustní, dobré gumové pouzdro, můžeš s tím praštit o beton, nic se nestane
- kvalita zvuku s výbornými sluchátky = špičková!
- výborné ovládání, to doslova miluju: poslepu se to naučíš za pět minut
- a cena za 1 GB flashky = co chceš víc?

Přece jenom Creative je jedna z těch lepších světových značek, je to promyšlená, dotažená mašinka. Ani ve snu bych si nekoupil iPod - horší ve všech ohledech (za tu cenu).
bigdoc
Kolemjdoucí