Poradte MP3 prehravac s mikrofonom a kvalitnym nahravanim

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mavin 2. 8. 2005 20:26

Ahoj, potreboval by som poradit nejaky konkretny mp3 prehravac - ide mi hlavne o funkciu diktafonu - potrebujem to na sukromne hodiny anglictiny, kde si budem na toto zariadenie nahravat celu moju konverzaciu, aby som to mohol neskor doma opatovne pouzit pri opravovani chyb a uceni sa. Chcel by som, aby ten vstavany mikrofon mal co najslusnejsi dosah. Dakujem.

// adamek.jan - editoval jsem nazev threadu
mavin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Higgi 3. 8. 2005 00:12

MEIZU X2, nebo chceš-li pod názvem emgeton. Mohu vřele doporučit,diktafon je opravdu brilantní! Maximální kvalita nahrávky je MP3 128kbps,dá se nastavit citlivost mikrofonu a je to pak nádherně čisté. Když jsem to jen tak vyzkoušel,byl jsem extrémně překvapen.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Lolofon 3. 8. 2005 16:36

iAudio 5 - ma to super diktafon, aktivacia hlasom, max. kvalita 128mbps MP3, pri prehravani si mozes nastavit slucku (pocuvat jednu vetu dookola) a menit rychlost na cca. 50-200%.
Lolofon
Junior

Odeslat příspěvekod mavin 4. 8. 2005 07:36

Co hovorite na tento: iRIVER iFP-790 mp3 prehravac? Zaujal ma hlavne funkciami a na tuto znacku som doposial pocul dobre ohlasy. 256 MB sa mi zda mozno dost malo. Isiel by som najradsej do modelov 795 (512 MB) a 799 (1 GB)... tam je vsak uz dost vysoka cena (oproti tomu 256 MB modelu). Neviete, kde by sa dal kupit tento kusok co najlacnejsie? Poradte. Pripadne sa k nemu vyjadrite, ponuknite adekvatnu alternavitu. Dakujem.
mavin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ze3gg 4. 8. 2005 08:17

TMP Babe - ma srovnavaci funkci
----
Tato funkce, která je velmi vhodná například pro samostudium cizích jazyků umožňuje porovnat originální soubor MP3 s nahrávkou provedenou mikrofonem. Do přehrávané smyčky můžete nahrát záznam z mikrofonu.
----
Z.

http://www.elektrocoleti.cz/DetailPage.asp?DPG=35934
Ze3gg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mavin 4. 8. 2005 11:19

vyzera dobre, ale ma nahravanie iba 32kbps a aj to nie do mp3
mavin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 4. 8. 2005 15:25

Mpio HD 200 muzu taky doporucit... 5 GB za 6000 postaci na delsi zaznam, moznost volby nahravani, diktafon cisty, moznost opakovani smycky na opakovani slovicka treba..me pri anglictine pomaha..
tOplOaDer
Mírně pokročilý