Pak bych ještě potřebovala poradit jakým programem se dá kbps snížit, většinou mám v kompu 192 kbps, jednou dokonce snad i 320 a to je hrozně moc mega navic.
Děkuji za odpovědi. Hledala jsem to tu ve foru, ale nanašla, tak snad mě neubijete

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
peacemaker píše:Mě teda stačí 128 ale znám i takové, co jedou na 96. Ono taky záleží na čem to posloucháš ( jak kvalitní jsou ty bedny či sluchátka ) ..... ale můj názor je, že se to zase až tak nepozná, jestli to je 128 nebo 192 ... to už teda potom záleží na tobě
a co se týče toho programu, já používám dBpowerAMP Music Converter 10.1 , ale každý ti napíše něco jiného=/quote]
BOD STRACHU píše:Každopádně 320 variableb/quote]
Wikan píše:BOD STRACHU píše:Každopádně 320 variableb/quote]
320 je maximum, takze tezko zaroven muze bejt variable.
no prave max to bude 320kbps a muze se to zmensovat, takze poslech hudby bude kvalitni a nebude mit takovou velikost jako normalni 320.peacemaker píše:Mě teda stačí 128 ale znám i takové, co jedou na 96. Ono taky záleží na čem to posloucháš ( jak kvalitní jsou ty bedny či sluchátka ) ..... ale můj názor je, že se to zase až tak nepozná, jestli to je 128 nebo 192 ... to už teda potom záleží na tobě
a co se týče toho programu, já používám dBpowerAMP Music Converter 10.1 , ale každý ti napíše něco jiného SmileZivot je kurevsky tezky.
- Mike.M
- Junior
Mike.M píše:no prave max to bude 320kbps a muze se to zmensovat, takze poslech hudby bude kvalitni a nebude mit takovou velikost jako normalni 320.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků