vaše zkusenosti s vašemi přehrávači

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jhruska 1. 1. 2006 21:40

No, mam tem evropsky UMS firmware 1.29 .U toho vím,že snižuje impendaci z 18ohmů,nebo kolika asi na 15.Má to na to vliv?Taky si myslím,že Kossama to nebude,protože i originální Sennheisery,které jsem k němu dostal hrají potivhu.Jak jsi to řešil ty?
Octavia 2
jhruska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jirka_verner 1. 1. 2006 21:48

mám St-lab A8 series a sem s nim spokojenej, má to slot na SD, radio, ID3 tag(částečně podporuje i české znaky), a zvuk je fakt super akorát tam nejdou složky, ale jinak pohoda
jirka_verner
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davidak 1. 1. 2006 21:49

jhruska píše:No, mam tem evropsky UMS firmware 1.29 .U toho vím,že snižuje impendaci z 18ohmů,nebo kolika asi na 15.Má to na to vliv?Taky si myslím,že Kossama to nebude,protože i originální Sennheisery,které jsem k němu dostal hrají potivhu.Jak jsi to řešil ty? /quote]

Abysme nevytvářeli OT, přesuneme se sem http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=10192

:)
davidak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drak 2. 1. 2006 19:34

Já si udělal radost s Iriver H-320 + Koss Porta Pro = moc pěkná kombinace a naprostá spokojenost.
drak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Arcnagon 11. 1. 2006 23:07

no na vianoce som kupil creative muvo tx se 1gb + koss sporta pro sluchy a max. spokojnost zvuk to ma uplne super tie bassy rullah... zatial moj best darcek na vianoce aj ked za vlastne prachy :)) jedine co ma kus tentuje je ze napr. v skole ked som tak ze tie kossy dost potichu hraju lebo je velky hluk v skole ale inak pohoda :) a kus ze ten muvo sa strasne zamasti lebo je z lesteneho plastu cierneho xD ale zase je vyhoda ze nemusim vlacit so sebou usb kabel ze mam odnimatelny ten modul :) tak np max. spokojnost
Arcnagon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wracker 12. 1. 2006 22:27

tak ja mam Philips 6320 je fpohodě hezkej zvuk.. jen mi trochu protestuje kdyz si na nej jako na hdd nakopnu treba film tak kopirovani tam je ok,ale zpatky to pise, ze neni dostatek mista na disku.. (ale tam misto je) nemam nejnovejsi firmware tak uz je to mozna vyreseny...... Obrázek
Wracker
Junior

Odeslat příspěvekod cannon52(smazano) 12. 1. 2006 22:50

iRIVER H-320+koss porta pro,dálkové ovládání z displejem,přehrávač mohl být menší,jinak spokojenost :lol:
carlyi
cannon52(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JayBee 12. 1. 2006 22:59

iRiver IFP-180T
Obrázek
Úplně hezký stroječek, je na jednu tužkovou, má FM tuner a sice jen 128MB ale já na něj nedám dopustit. Po letech používání mi ale začíná pomalu odcházet zavírání baterek, snad jetě nějakou dobu vydrží... :?
Toto není konec. Není to ani začátek konce. Ale je to snad konec začátku...
JayBee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod finchos 12. 1. 2006 23:45

emgeton meizu x2 1gb + senheisser mx550 = spicka ve svem oboru !!!

tenhle emgeton je hodne povedenej kousek,nenapadnej ale o to lepsi.viz. kolega prede mnou s e2 cult :)
finchos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod YoRk 13. 1. 2006 16:57

mam Emgeton (Meizu) E2 512MB a jsem spokojenej, prehrava kvalitne, ma jednoduchy a prehledny ovladani (manual jsem ani neotviral :) baterka vydrzi vcelku dlouho, jediny co me stve je obcas horsi prijem radia (myslim mimo Brno), ale holt je to tim ze jako antenu pouziva sluchatka. Takze vrele doporucuju. Jinak ja si vybiral hlavne podle ohlasu na internetu a podle jeho podpory co se tyce noveho firmwaru. Nektere prehravace jsou na tom v techto ohledech dost bidne.
YoRk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drak 13. 1. 2006 19:11

cannon52 píše:iRIVER H-320+koss porta pro,dálkové ovládání z displejem,přehrávač mohl být menší,jinak spokojenost :lol: /quote]

Jakej typ toho dálkovýho ovládání máš ?
drak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cannon52(smazano) 13. 1. 2006 19:35

DÁLKA Z DISPLEJEM iAC-207 SILVER :P
cannon52(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Markus555 13. 1. 2006 21:45

InnoAx vypada celkom dobre usb 1.1 ale to mi staci, 256 MB pameti, nahravanie, je na mikrotuzkove baterie a som s nim spokojny
Markus555
Kolemjdoucí

Předchozí stránka