Jaký přehrávač 512MB + FM s kvalitním zvukem do 3500?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Pikemin 12. 1. 2006 19:00

Jaký přehrávač 512MB + FM s kvalitním zvukem do 3500? Vim o Emgetonu E2, nasla by se nejaka jina alternativa k tomuto prehravaci? Nejde mi moc o funkce, hlavne at to ma radio a dobre to hraje
Pikemin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skara 12. 1. 2006 20:50

Emgeton E5 nebo Emgeton X6. Nebo ještě Emgeton X2 je oproti těmhle docela levný a umí všechny funkce je to akorád starší typ já ho mám a nemám s nim problem má radio,podpora adresářu atd...
Sk@ra
Skara
Junior

Odeslat příspěvekod Pikemin 12. 1. 2006 20:55

Skara píše:Emgeton E5 nebo Emgeton X6. Nebo ještě Emgeton X2 je oproti těmhle docela levný a umí všechny funkce je to akorád starší typ já ho mám a nemám s nim problem má radio,podpora adresářu atd...r/quote]
A krom Emgetonu existuje jeste neco? Co treba Creative, jak jsem rikal, nejde mi o vsechny funkce, jde mi o zvuk a radio(adresare taky)
Pikemin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skara 13. 1. 2006 16:59

No podle mě je Emgeton nejlepší přehrávač střední kvality pak už jsou ty dražší no a co se týče zvuku tak v tom Emgeton taky nezaostava :D ale jestli chceš mít suprový zvuk tak stejnak budeš muset koupit zvlášť kvalitní sluchátka (koss). Ke každému mp3 přehrávači ti nedaji ty nejlepší sluchátka za litra :wink:
Sk@ra
Skara
Junior

Odeslat příspěvekod YoRk 13. 1. 2006 16:59

precti si reakce majitelu prehravacu na http://www.czechcomputer.cz (u kazdyho vyrobku jsou diskuse) a rozhodni se sam, ja se taky rozhodoval jestli creative nebo emgeton a po precteni tech diskusi jsem mel jasno ze emgeton ma rozhodne mene much nez creative. Predevsim co se piskani pri podsviceni displeje tyce
YoRk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jhruska 13. 1. 2006 17:06

No,ja v září pořizoval IRiver IFP 795, který má co požaduješ.Stál tehdy 4000kč.Myslím si, že dnes, nevím zda-li se ještě prodává,by se měl vejít do 3 500,- ...Vlastním i Porta Pro a nelze si stěžovat, doporučuju.S Emgetony nemám žádné zkušenosti
Octavia 2
jhruska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 13. 1. 2006 17:20

Emgeton je IMO lepsi nez creative.
I zvukove co jsem mel moznost porovnavat byl emgeton takovy lepsi, ale to je muj subjektivni pocit.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod YoRk 13. 1. 2006 19:55

jsem uplne zapomnel, bratr ted dostal k narozeninam creative MuVo, neni to spatna masinka, ale na emgeton nema. Creative ma trosku modernejsi design, ale to je tak vsechno
YoRk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pikemin 13. 1. 2006 23:39

Kvalitni sluchatka uz mam, Sporty pro.
Takze nejspise pujdu do Emgetonu(a ja doufal ze v tehle cene bude existovat jeste neco jineho krom Emgetonu, nic proti nemu nemam, ale slo jenom o trochu vetsi vyber)
Pikemin
Kolemjdoucí