Tak já používám lame vbr 128-320 vbr quality 2... Ale ja sam, od 128 vetsinou rozdil nepoznam, pouzivam mp3 prehravac a tam je velikost dulezita... Kolegyne v prci ktere sem dal po sobe poslouchat ruzne kodovane veci mi udelala takovy popis co jak hraje (nevedela co je co) takze vim, ze ten rozdil slyset je, ale ne v tramvaji a na spuntech

Ja sam mam problem, obcas kdyz se hodne snazim poznam ve vetsich bitrate vice prostoru, ale taky poznam, ze 320 kBit je pro prehravac uz moc... takze si myslim, ze to moje VBR je docela pro ten prehravac na miru usity... Je to tezky, Treba rockove veci staci na 160 kbps, techno i 128 klidne, ale treba na The corrs Unplugged uz rozdíl 128 - moje VBR poznat je, ale člověk se musí soustředit

což tramvaji neudělá neb tam sou jiné zvuky

Zkoušel sem i ogg, moc se mi libilo album v 50 MBytech v kvalite jako moje VBR (subjektivne), ale na druhou stranu neni to rozsirene a vydrzi mi u prehravani oggu min baterka v prehravaci

Takze zatim je pro me ogg prijemna zkusenost, ale musi se rozsirit jeho pouzitelnost, jinak mu strašně fandím

Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)