iRiver IMP-450 - taky mate problemy?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod player_007 26. 1. 2006 17:56

ahoj... taky mate problemy s iriver imp450? :?: nebo co s ostatni CD/MP3 prehravace iriver?? jinak uz ho mam rok, ale ted mi dosla trpelivost a rozhodl jsem se s tim neco udelat:)..

tak co to dela (nedela):

1. Kdyz je prehravac ve svisly poloze (tak, ze je tlacitko OPEN smerem nahoru) tak prehravac nenacte zadny CD

2. Po chvili noseni v kapse prestane antishock stihat a zvuk zacne pekne preskakovat.. treba po 2 minutach, a musim se zastavit tak na 30 vterin aby to zas 2-3 minuty hralo...

uz byl dvakrat v reklamaci.. poprvy - pred rokem - hlucna mechanika... napsali OPRAVENO, ale nic s tim neudelali, je to porad stejny, ale zvyknul jsem si.. :) a podruhy: nesel vubec zapnout, to nastesti opravili:).. ted jde do reklamace potreti..

diky za odpovedi
player_007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod christian 26. 1. 2006 18:23

Ja mam IMP400 a a necte mi to poskrabany CD ve svisle poloze.. Jinak ten antiskock je dobrej, ale samozrejme ma zase problemy s poskrabanym CD..

A jinak asi po 2 letech mi odesly baterky.. :-(
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod player_007 26. 1. 2006 18:28

me to necte teda zadny CD...poskrabany se zase zasekavaj :D
jojo baterky jsou u me taky hrozny, ted uz to vydrzi jen tak 2 dny cestu do skoly a zpatky a je to vybity.. driv to bylo super... treba tejden, nebo nekdy i dva..
player_007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drAcOniS 26. 1. 2006 18:44

player_007 píše:co s ostatni CD/MP3 prehravace iriver??

No, musím říct, že iRiver co se týče discmanů - jak byly super výbavou, ovládáním a funkcemi, tak spolehlivostí (ač to říkám nerad) jsou na štíru a myslím, že nevyrobili ani jeden, který by nebyl aspoň jednou v servisu. Proto je taky přestali dělat.

Jinak ale MP3 přehrávače jsou (nejen z tohoto hlediska) na velice dobré úrovni a doporučil bych obměnit discman za nějakou z těchhle malých věciček.

Co se týče akumulátorů, dají se bez problémů dokoupit a není to nijak velká investice - originály (dají se sehnat i Panasonic - používal je do discmanů taky :twisted:) nahradí třeba GP 14M.
drAcOniS
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod player_007 26. 1. 2006 18:53

myslis ze treba takovy imp550 by taky nefungoval dobre? :) spis jsem si myslel ze jsem mel smulu a narazil na spatnej kousek...
player_007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drAcOniS 26. 1. 2006 19:11

player_007 píše:myslis ze treba takovy imp550 by taky nefungoval dobre?

Nemyslím. VÍM, že by fungoval (či spíše
drAcOniS
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod player_007 26. 1. 2006 19:15

moc diky za nazor...a jeste jedna otazka.. jaky discman by jsi si tedy koupil kdyby jsi si mel vybrat? myslim jakou znacku...
player_007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drAcOniS 26. 1. 2006 20:03

Jak už jsem řekl, nekoupil bych si discman. Ale pokud by to přece jenom muselo být, velice dobrou odezvu mají Panasonic a Sony, Philips mívá v podobné ceně vyšší výbavu, ale zase už není tak spolehlivý jako třeba Panasonic. Ale pokud neleží doma tuna CD, určitě bych hledal v řadách paměťových MP3 přehrávačů, IMHO je to skoro jako kupovat si walkmana... :D
Nikon D80 + Tamron 17-50mm F2.8 XR Di II LD Asp.(IF) + Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM
drAcOniS
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod player_007 26. 1. 2006 20:08

dobre:).. ale me docela vyhovuje vypalit si na cdcka mp3ky, a pak si cdcka podle potreby menit:).. kdyz treba jedes na dva tejdny pryc tak si muzes takhle poslechnout mnohem vic muziky:).. kdyby mel ten prehravac tak 2-4GB to uz by slo:).. ale to vyjde asi celkem draho, ne? :D
player_007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucky-x 27. 1. 2006 08:44

Ty hele když to tak čtu nemáš ten antishok vypnutej? ... On se tam dá přímo na sekundu nastavit... a pak se dá zapnout ještě nějaká funkce antishoku...
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod christian 27. 1. 2006 10:47

2Lucky-x: Tak to je zajimave, protoze u me IMP400 tam nikde primo na sekundu nejde nastavit.. :-(
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 27. 1. 2006 14:26

mjo a jo vidíšš :) ... jo je tam jen 30 a 60 atd
Naposledy upravil Lucky-x dne 27. 1. 2006 17:59, celkově upraveno 1
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod player_007 27. 1. 2006 15:24

:D ne tak antishock vypnutej nemam:-D ten discman proste zlobi:)).. pokud je antishock vypnutej tak to nenacita pri chuzi vubec:)
player_007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FastIkarus 29. 1. 2006 18:26

player_007 píše:myslis ze treba takovy imp550 by taky nefungoval dobre? :) spis jsem si myslel ze jsem mel smulu a narazil na spatnej kousek...

No mám 550ku teprv čtvrt roku, ale stěžovat si nemůžu, nevim jestli zrovna s tlačítkem open nahoru, ale v batohu (kde ho nosím v postraní kapse, čili svisle), v kapse u bundy ani v obalu za opaskem problém s načítáním/hraním nemám, zatím mi přečetl všechno (i když extra poškrábance nemám) a antishock funguje výborně ať ho nosím jakkoli,i baterky drží, ale tam počítám, že čas jim ubere výdrž...

Klepy klep ať to vydrží :wink:
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod player_007 29. 1. 2006 18:29

:D no vidis to mas stesti:) jojo at ti vydrzi:)
player_007
Kolemjdoucí

Další stránka