Ktery z techto 3 Emgetonu

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mapupsa 11. 2. 2006 12:43

Zvýraznění basů opravdu svým způsobem má - Trubass, můžeš vyzkoušet ve Windows Media Playeru. Ten ale skoro nepoužívám, místo něho nastavím ekvalizér na "bass" a je to v pohodě. Pak má ještě efekty SRS WOW - ty jsou taky ve WMP.
Sluchátka jsou Sennheisery MX350 a hrajou dobře, já k E2 používám z dřívějška Philipsy asi za 400kč a zdá se mi, že hrajou trochu líp než ty SH. Až si koupíš ty The Plugy, dej mi prosím vědět, taky se o ně docela zajímám.
Problém s joystickem nemám a doufám, že ani mít nebudu. Pomalejší reakce se projevuje, když něco posloucháš a přitom hledáš v adresáři další empétrojku - pohyb je dost pomalý, ale mně to třeba vůbec nevadí. Když to pauzneš nebo zastavíš, tak už se to pohybuje normálně.

E2 a Enox jsou opravdu dost stejné. Zatím jsem našel dva rozdíly: U Enoxe prý nemůžeš opakovat část skladby A-B. U E2 si můžeš nastavit barvu podsvícení, u druhého to asi nejde.

Takže já hlasuji pro E2.

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod theor 11. 2. 2006 14:15

Prave u Enoxe de taky menit barva podsviceni a to opakovani casti skladby ja nevyuziju.Ty ji vyuzivas?
mobil Nokia 6230,operátor Vodafone,notebook Asus A6K. Este by to chtelo auto a to vysneny je Ford Scorpio a mam od 14.6.2006 motorku a tou je ČZ 125/473 rocnik 1963,je to krasavice
theor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mapupsa 11. 2. 2006 15:11

Ne :D
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod humbuk 11. 2. 2006 15:27

to me ste, ze na vetsine prehravacu je extra tlacitko na tohle A/B prehravani, diktafon. Zajimalo by me, kolik procent lidi to vyuzije, ja bych tam mel radsi prepinani modu nahodneho prehravani, nebo prehravani slozky, ci celeho obsahu. Ale nejspis sem s tim ctyrprocentni.
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod theor 11. 2. 2006 15:39

humbuk píše:to me ste, ze na vetsine prehravacu je extra tlacitko na tohle A/B prehravani, diktafon. Zajimalo by me, kolik procent lidi to vyuzije, ja bych tam mel radsi prepinani modu nahodneho prehravani, nebo prehravani slozky, ci celeho obsahu. Ale nejspis sem s tim ctyrprocentni.
Sem taky v tom pripade ctyrprocentni :lol: ,ale je to pravda to nikdo nevyuziva to prehravani casti skladby!S celym tvym prispevkem naprosto souhlasim!
mobil Nokia 6230,operátor Vodafone,notebook Asus A6K. Este by to chtelo auto a to vysneny je Ford Scorpio a mam od 14.6.2006 motorku a tou je ČZ 125/473 rocnik 1963,je to krasavice
theor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mapupsa 11. 2. 2006 15:51

Tak to jsem taky ten čtyřprocentní - teda jenom v otázce A-B :D . Možná za chvilku zjistíme, že jsme pětiprocentní :) .
U E2 se kvůli změně opakování a přehrávání náhodně musí jít do menu. Je to sice hned druhá položka, ale stejně.
To opakování využívám jen výjimečně, ale teď jsem si oblíbil "náhodně".

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod humbuk 11. 2. 2006 15:56

je fakt ze mam taky vetsinou "nahodne", ale dost casto prepinam prehravani slozka-vse
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod theor 11. 2. 2006 16:20

Tak v cem bude rozdil mezi 2x 12 mW (32 ohm) a 2x 10 mW (16 ohm)?Ale to by me teda fakt zajimalo ikdyz to nemuze moc ovlivnit kvalitu prehravani a hlasitost prehravani,teda aspon podle me.Ale asi pujdu do toho Enoxe ikdyz me zarazi ten vystupni vykon 2x 10 mW (16 ohm),by me zajimalo co to muze byt?! :D Ale Plugy na tom urcite pojedou
theor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod theor 12. 2. 2006 10:50

Tak ja teda budu brat tu E2,jaky byste doporucili nabijeci baterky a nabijecku?A je jedno jestli budou 800mAh nebo 1000mAh?A este sem se chtel zeptat kdyz budu poslouchat treba 2 hodinovou skladbu a v pulce to vypnu a pak prehravac zase zapnu tak zapamatuje si kde ta skladba skoncila a bude pokracovat dal v miste kde skoncila?
theor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mapupsa 12. 2. 2006 11:29

Baterky: já mám GP 950mAh a žádný problém. Čím víc mAh, tím líp, nejvíc u AAA je teď asi 1000mAh.

Pokračování: E2 má funkci pokračování ze stejného místa po vypnutí, ale u takto dlouhých skladeb to nefunguje někdy moc dobře. Třeba jsi v půlce, vypneš, zapneš, a on skočí na třetí minutu. Ale při normální délce (do 30 minut) to funguje bez problémů.

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod theor 12. 2. 2006 11:51

Aha :( to me zklamalo,ale snad to nak preziju,to je ale skoda :roll:
theor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod humbuk 12. 2. 2006 13:36

jestli budes chtit poustet takhle dlouhe skladby, tak se asi koukni po necem jinem, na emgeton foru tvrdi, ze to je vlastnosti pouziteho cipu a ze se s tim pry neda nic delat.
Ale sam sem nic delsiho nez 15min nezkousel.
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod mapupsa 12. 2. 2006 15:05

Není to nic hrozného a možná to u dalšího firmwaru opraví.
Kdyby tě to přeci jen odradilo, tak si dej pozor. Mohl bys totiž vybrat opět player s čipem Sigmatel, který je v Emgetonech.
Je taky možné, že ti problémy dělat nebude.

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod theor 12. 2. 2006 17:10

A jakej byste teda doporucily vy aby to bylo v pohode to pokracovani a aby mel super skwelej zvuk treba jak E2 a byl taky tak malej?
theor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod theor 25. 2. 2006 08:38

Lidi tak poradte nakej mp3 player hlavne aby mel super zvuk a umel navazat po vypnuti tam kde skoncil treba u nejakeho setu ktrerej ma 2 hodky :roll:
theor
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka