Tak to mas asi "stesti" na lidi, ja zadny takovy neznam.
Spis kazdy, kdo ma prehravac, tak ma i PC
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Podle mě by byl ten přehrávač bez PC uplně nanic ,leda že by si MP3 nahrával u někoho známého nebo ve škole ( pokuď ještě studuje).Mobil-man píše:Tak to mas asi "stesti" na lidi, ja zadny takovy neznam.
Spis kazdy, kdo ma prehravac, tak ma i PC
Worm píše:žádný diktafon
žádné rádio (jo dá se dokoupit, alek autu si taky nebudu dokupovat stěrače)
žádný line-in vstup
:evil: mass storage sice podporuje, eb]ALE[/b] empétrojky se musí nahrávat přes (ve Windows) línej iTunes (nezajímá mě, že se to dá obejít, za ty prachy si nebudu přehrávač "dodělávat" doma)d/quote]
Tyhle featury mam na dalsich 2 zarizenich (a nejsou to mp3 prehravace), ktery s sebou stejne taham, takze bych povazoval za spis za otravny, kdyby ten diktafon atp. mel. Ja jen, ze ne pro vsechny to musi byt nevyhoda...K čemu ten iPod potom je když nic neumí ani ogg a nemá line-in. i/quote]
Worm píše:Málokdo s sebou tahá další dvě /quote]
Vzdyt diktafon a radio ma snad kazdej dnesni mobil... Tyhle dve funkce nepotrebuju mit v kazdym nesmyslu.nebo tři zařízeníe/quote]
O trech zarizenich jsem nic nerekl... co je tim mysleno?iPod prodává, by tohle mělo být standardem (kokurence diktafon, line-in a rádio nabízí).I still trust Half-blood Prince.
- Lukáš Mach
- Kolemjdoucí
Jersey píše:Já s sebou "tahám" přehravač, Porty, mobil, občas i foťák a vůbec mi to teda neva/quote]
Ja to samy a jeste pdacko...Tak to asi nejsi tak technicky zdatný, jak si myslíš.I still trust Half-blood Prince.
- Lukáš Mach
- Kolemjdoucí
Worm píše:No promiň ale představa technicky zdatnějšího motoristy, který si jde koupit auto s tím, že je mu jedno, co v tom bude mít za motor, hlavně že to jezdí, je SMĚŠNÁ (jenom pro příklad).m/quote]
Pouzil jsi analogii a ta je uz z principu nedokonala (pokud neni trivialni). Rozhodne z toho nic nevyplyva...Kdo z Vás (co nejste děti a jenom na počítači nehrajte) ví, jaký procesor (typ + frekvence) máte v PC nebo notebooku a kdo ne? /quote]
Worm píše:[quote="Lukáš Mach"tNebo nejsem dite, co si na kompu musi hrat.
Lukáš Mach"tPouzil jsi analogii a ta je uz z principu nedokonala (pokud neni trivialni).[/quote]
No ale tahle je téměř dokonalá.Když si motoristu nahradíš technicky zdatnějším uživatelem PC a motor CPU...
rquote="Kyosuke píše:Znám jednu výbornou vývojářku v C++/COM/Win32 s patnáctiletou praxí. Když jsem se jí ptal, na jakém že to stroji pracuje v práci, jenom tušila, nebyla si tím jistá.s/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků