Ahoj, mám otázku: Když mám v kompu hudbu s bitrate 128 a tuto hudbu převedu na bitrate 192, zvýší se mi kromě datového objemu i kvalita této hudby??? Díky moc
//adams: upraven název threadu.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Sus píše:Mne by zajimal opak - jde nejak snizit treba ze 192 na 128 s co nejmensimi ztratami, tedy bez zbytecne rekomprese treba pres WAV, obdobne jako jde bezeztratove upravit treba amplituda ? Dik ...
Sus píše:Mne by zajimal opak - jde nejak snizit treba ze 192 na 128 s co nejmensimi ztratami, tedy bez zbytecne rekomprese treba pres WAV, obdobne jako jde bezeztratove upravit treba amplituda ? Dik ...
Lemur píše:Sus píše:Mne by zajimal opak - jde nejak snizit treba ze 192 na 128 s co nejmensimi ztratami, tedy bez zbytecne rekomprese treba pres WAV, obdobne jako jde bezeztratove upravit treba amplituda ? Dik ...
Ano, ale jen u formatu Ogg Vorbis, pomoci tzv. bitrate peeling. Ale je to pouze teoreticka moznost, protoze zatim nevim o nicem, co by tento postup dokazalo plne implementovat.
No tak to asi taky nepujde. V dnesni dobe je dobre si radej tu pisen ztahnout nemyslis? Ikdyz tam sou taky prasaci, kteri to komprimuji na 96kSus píše:...Myslel jsem to ale tak, jestli se ze tech 192 neda nejak jen "primo vypustit nejake prebytecne informace" misto rekomprese, kde asi budou ztraty vetsi ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků