mate Emgeton E2 Cult?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod yxyx15 11. 3. 2006 00:22

Uvazujem nad tymto mp3 prehravacom a chcem sa spytat kto ho ma ze ako je to zo zvukom ci je kvalitny ci tam nahodou nie je pocut zvuky take ake tam nemaju byt ci si treba kupit ine sluchatka...Ake je ovladanie v menu a ako rychlo prehadzuje pesnicky.Proste ci sa vam paci po vsetkych strankach.
yxyx15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod humbuk 11. 3. 2006 02:24

Muzu doporucit, ale pokud chces spicku tak si priplat na Iaudio G3. E2 je lacinejsi varianta,ale ja bych nemenil, zvuk je super, hlavne diky vybornemu ekvalizeru, kde si zvuk nastavis jak potrebujes, sluchatka hrajou taky velmi dobre. Je to takova lepsi stredni trida :).
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod mapupsa 11. 3. 2006 12:07

Taky doporučuji.
Zvuk má podle mě výborný, dodávaná sluchátka jsou taky dobrá. Řekl bych, že s tímhle přehrávačem neuděláš chybu, když si ho koupíš.
Výdrž má docela slušnou. Displej je dobře čitelný, podsvícení je rovnoměrné, můžeš si nastavit vlastní barvy - ale jen některé jsou využitelné, ostatní jsou třeba moc tmavé. Joystick je dobrý, u mě nedělá žádné chyby. Pokud jsi někde četl, že E2 má výměnné kryty, tak to není pravda (jsou vyměnitelné tak maximálně v servisu :) ).
Jestli na to máš, tak si kup 1GB variantu, 512MB by mně osobně nestačilo.
Podívej se na diskuzi o Emgetonech: https://www.emgeton.com/support/phpBB2/index.php . Musíš se sice registrovat, ale to snad nevadí.

To je asi tak vše, kdybys chtěl vědět ještě něco, napiš sem nebo i SZ.

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 12. 3. 2006 16:00

Včera jsem se na něj byl podívat v Datartu a je super. Ten hliníkový kryt dělá své, přehrávač vypadá dost luxusně :) .

BTW co říkáte na kombinaci Emgeton E2 Cult + Koss KSC75?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod E5 12. 3. 2006 16:09

Tie sluchatka som mal a zvukovo boli skvele, len mi nevyhovovali konstrukcne... teraz mam KSC 50 a E2 Cult a zvuk je jednoducho super...
E5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 12. 3. 2006 16:17

Ale vždyť KSC75 a KSC50 mají konstrukci stejnou, ne? Uchycení za uši...
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cIIII 18. 3. 2006 14:34

proč všichni kupujou E2 cult a ne E5 cult??
cIIII
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod E5 18. 3. 2006 14:41

ano su za usi, ale ksc 50 su neporovnatelne lepsie, drzia ovela pevnejsie.
E5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod humbuk 18. 3. 2006 16:05

cIIII píše:proč všichni kupujou E2 cult a ne E5 cult???/quote]

precti si tuhle diskuzi https://www.emgeton.com/support/phpBB2/
podle me E5 neni tak spolehliva jako E2, ale stejne si nemyslim ze vsichni kupuji E2, alespon podle vysledku Eshopu.
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod cIIII 18. 3. 2006 23:28

Tady někdo řikal, že lidi si akorát stěžujou, což je fakt. Nechápu proč bych si měl kupovat model (E2), kterej má třetinovou výdrž, když si můžu koupit E5 za 3800,- 1GB. To mi přijde supr poměr cena výkon.
cIIII
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod humbuk 18. 3. 2006 23:40

tak si ho kup a nestezuj si :), jen se mi nechce opakovat co jsem zde uz psal. Nerikam, ze E5 je spatny,ale podle diskuze ma vice problemu a me by ani nevyhovovalo to ovladaci kolecko, protoze ten joystik muzes krasne v kapse ovladat, s tim koleckem to jde hur.
Ale mas pravdu, ze ta vydrz a AA baterie jsou velke plus, ale me to za tech nejakych 500Kc navic nestalo...
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod cIIII 18. 3. 2006 23:42

takyže si ho koupim :D
PC: Athlon 64 3000+, Gigabyte GA-K8NF-9, 1024 MB RAM 400MHz Kingstone, Saphire x1950PRO 256 MB, 500 Fortron
Monitor: LCD 21" WS Philips Brilliance200W
cIIII
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zozik 21. 3. 2006 18:07

Take jsem byl rozhodnuty pro E5,ale hodne negativnich prispevku vsude mozne me presvedcili a koupim si radeji E2.
zozik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod YoRk 24. 3. 2006 12:44

jaky je rozdil mezi X2 a E2? ja mam X2, myslim ze priplacet si za to ze to ma jiny oba je vcelku zbytecne, stejne to mam porad na krku pod mikinou a jeste v obalu, kazdopadne je to super hracka, doma mam jeste MuVo od creativu, taky dobry prehravac, ale meizu je propracovanejsi
YoRk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod humbuk 24. 3. 2006 14:00

Rozdil by mel byt jen v krytu a ten joystik je trochu jinaci.
humbuk
Junior

Další stránka