mate Emgeton E2 Cult?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod zozik 31. 3. 2006 14:25

Vcera mi prisla cerna E2ka.Zatim spokojenost,jen jsem neprisel na to,jak po poslechnuti celeho adresare mohu tento adresar smazat,pripadne hromadne smazat alespon vsechny pisnicky v nem?Mazat po jedne je dost otravne:(Ze by to neumel,kdyz to zvladl i muj predchozi noname prehravac:-/?
Mam tam fw 6.001,na tom emgeton foru jsem cetl i o te 6.002,ale neprislo mi na ni nic lepsiho,ze bych se mel babrat s upgradem.Presel jste nekdo z 6.001 na 6.002 a zaznamenal neco,co stoji za zminku?Diky
zozik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod humbuk 31. 3. 2006 15:01

Mazat adresare opravdu nejdou.

Seznam změn:
Opravena chyba zobrazení zbývajícího času při nahrávání.
Opravena chyba zamrzání při nahrávání z rádia pomocí menu.
Zvýšena odezva ovládacího joysticku.
Při skoku na další skladbu se rozsvítí podsvícení na nastavenou dobu.
Aktualizována verze SRS na 2.0.
Možnost vypnutí položky Zvukové efekty/SRS WOW/Jasnost.
Přidána položka Zvukové efekty/SRS WOW/Odezva LF.
Odebrána položka Zvukové efekty/SRS WOW/Poslech/Náhlavní sluchátka.
Čeština je nyní na prvním místě.
Zjemněny fonty.

jinak ti doporucuji emgeton forum
https://www.emgeton.com/support/phpBB2/
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod mapupsa 31. 3. 2006 16:29

Když už jsme u té E2: Dodnes jsem nepochopil, na co je ten čtvrtý mód přehrávání. Myslím, že se jmenuje "REP" a je tam smajlík s "A-B". Slouží prý na výuku jazyků, že můžeš nějak opakovat nahrané. Ale stejně jsem pořád nepřišel na to, jak se tento mód ovládá.
Nevíte někdo?

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod humbuk 31. 3. 2006 16:53

Bud si oznacih start-bod A a konec-bod B a prehravas si tedy usek A-B, nebo si v nastaveni prepnes aby ti to znovu prehralo treba poslednich 10sec.(podle nastaveni)
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod mapupsa 31. 3. 2006 17:12

2 Humbuk: Označit AB ale můžu i v MP3 módu. Přehrávání posledních 10s jsem nezkoušel, je možný, že jsem to nějak nepochopil.

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod mapupsa 31. 3. 2006 17:18

Hurá! Už jsem to pochopil!
Něco pustím, označím A-B, držím REC, nahraju svůj hlas a pak si to obojí pouštím pořád dokola :) .

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod humbuk 31. 3. 2006 17:44

Joo ty ses ptal na opakovani pri zaznamu, sem nejakej zabrzdenej, uz bych mel prestat chlastat.
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod zozik 1. 4. 2006 09:24

2humbuk : Hm,dik za ty adresare.To forum znam a ty zmeny jsem si tam precetl,ale ani jedna mi nepripada jako nejake plus,kvuli kteremu bych mel upgradovat.Spis jsem chtel vedet realne zkusenosti,jestli mi nekdo povi,ze to za to opravdu stalo i treba kvuli jedne fakt uzitecne drobnosti.
zozik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod humbuk 1. 4. 2006 10:21

Souhlasim, ze mi to jako vylepseni taky neprijdou a myslim, ze klidne muzes zustat u te 6001, 6002 je lepsi o tu rychlejsi odezvu joystiku, ktera je opravdu citelna, ale ze by mi to u 6001 nejak extra vadilo.
Ja si to jdu dokonce prehrat zpet na 6001, protoze mi vadi, ze kdyz pri prehravani zmenis "hranice", tak se zastavi. Na to, jak ty sikmoockove tehle upgrade pripravovali dlouho, tak si ho klidne mohli ....
Ten upgrade fw neni nic sloziteho, udelas cvak cvak a mas ho tam :)
humbuk
Junior

Předchozí stránka