Kossy z Amazonu

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 11. 3. 2006 13:15

Hm, tak kámoši z Ameriky asi nepřijedou, tak si je budu muset objednat sám...

Na Amazonu mají KSC75 (ty chci) za 12,75 dolarů (!), což je při dnešním kurzu jen zhruba 310 korun!!! :) Takže jsou víc jak 4× levnější než v ČR. Problém je ale s poštovným a balným - nějak jsem na Amazonu nenašel, kolik si za to účtujou.

Jinak na jednom fóru jsem našel tohle:
Koss majú doživotnú záruku a funguje to!!! Príbeh zo života: Našiel som rozdupané Pro Porta na sračku a oni mi bez akýchkoľvek otázok z nich urobili nové! (Poplatok 200,- Sk za poštovné do Zvolena=jediný servis na Slovensku)i/quote]

Je to fakt tak? Kdybych je musel reklamovat, vezmou mi je bez problémů i v českém servise? Bylo by to super...

Díky za odpovědi.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wikan 11. 3. 2006 13:40

S Amazonem zkusenosti nemam, ale dozivotni zaruka plati i u nas. Za 200 Kc dostanes novy sluchatka (nebo srovnatelny, pokud se puvodni typ uz nevyrabi) bez ohledu na druh poskozeni.
Wikan
Junior

Odeslat příspěvekod mh 11. 3. 2006 13:51

mimochodem ty sluchatka vypadaji hodne slusne a za tu cenu... nevis kolik je clo a postovne?
mh
Junior

Odeslat příspěvekod Lamien 11. 3. 2006 14:13

Nevi nekdo, kde v praze servisujou kossy?
Lamien
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sHIPoFfOOLS 11. 3. 2006 14:29

Cituji z Product details:
Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses. For APO/FPO shipments, please check with the manufacturer regarding warranty and support issues.

Servis v Praze dela firma AE Servis. (Jen tak mimochodem, tuhle informaci jsem zjistil behem cca 10 sekund zadanim "koss servis praha" do Googlu)
Once you are willing to sell your soul, it no longer has any value.
sHIPoFfOOLS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lamien 11. 3. 2006 14:50

Diky moc.
Lamien
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pingino 11. 3. 2006 15:02

ConPower píše:Na Amazonu mají KSC75 (ty chci) za 12,75 dolarů (!), ,/quote]

Ja som si po precitani niekolkych diskusii vytipoval Koss Porta Pro. V jednom obchode mi ich dali aj vyskusat, stali vsak 2900 Sk. Nastastie mi ich mal kto priniest z USA, tak som ich objednal na Amazone za 35 dolarov. Su fakt vynikajuce.
pingino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 12. 3. 2006 15:47

mh píše:nevis kolik je clo a postovne?

To já právě nevím a zajímá mě to...

2 sHIPoFfOOLS: Takže rozesílají jenom do USA? :( BTW co jsou ty FPO a APO adresy?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sHIPoFfOOLS 12. 3. 2006 16:07

Z toho co tam pisou vyplyva, ze to posilaji jen do USA. APO a FPO jsou armadni a namorni postboxy, takze tudy cesta taky nevede :)
Once you are willing to sell your soul, it no longer has any value.
sHIPoFfOOLS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 12. 3. 2006 16:12

Hm, škoda... :( Každopádně Ti děkuju.

Ještě mě napadla jedna věc - známí v Americe by mi je koupili (třeba právě z toho Amazonu...) a poslali poštouje už koupené, to by šlo, ne? :) Neví někdo, kolik stojí balík z USA do ČR?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jersey II. 12. 3. 2006 18:31

Tak přesně tohle jsem měl v úmyslu udělat i já. Kamarádka je v USA, tak jsem myslel, že by mi tam koupila Porty a poslala je poštou a říkala, že záleží kolik na tom, kolik to váží, ale prý by to bylo tak za 500-1000 Kč a pak jsem je objevil na megafoto.cz za 1365Kč, tak jsem je koupil tam.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod ConPower 12. 3. 2006 19:41

Hm, na tom megafotu vychází KSC75 na 800 Kč... Že by ta pošta z USA stála tolik (500-1.000 korun)? Počítal jsem tak kolem 300 Kč.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod FMG.sk 12. 3. 2006 19:46

Naco amazon napis na obchod@computer-store.sk a mas ich za squelu cenu :) cca 5-6 termin dodania
FMG.sk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 13. 3. 2006 08:29

Omlouvám se, psala 20-30 dolarů. Takže něco kolem těch 500Kč.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod S-Tony 13. 3. 2006 09:18

Já osobně bych si je objednal z toho megafoto.cz
Cena je menší o 40% a je jistá.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Junior

Další stránka