od feryone 30. 4. 2006 18:36
Tak ja mam tenhle prehravac, 512MB cernej, sem s nim hodne spokojenej, co se tyce zvuku tak bomba.
ALE: jak je ten displej na nem je plastova krytka a tam se mi dostava prach a to me stve cim dal tim vic zachvili na tom displeji nebude videt nic, to meli ti Creativaci vyresit lip, zalepit tam nak tu mezyrku..cistim to normale ruzkem papiru a de to dost blbe jkak tu nekdo psal..te jedna vec co mi vadi
Jinak pusobi bytelne, cela konstrukce je pevna, ale plast je mekky, trochu e poskrabe ale jenom malinko a neni to ani moc videt jenom proti slunci.
Co bych rek na sluchatka tak vono to muze prijit ze dvouma typama bud Creative EP-180 nebo EP-480 ja mam ty 180ky a nehrajou tak spatne, no rozhodne vo dost lip nez naky obyc nonamy..kamosovi dorazil prehravac s tema 480kama ty sou trosicku lepsi ale ne vo moc..casem se ty dratky k nim stejne prelamaj a koipim Koss Porty.
Skousel sem nahravat z kompu do line in a zvuk docela pohoda i kdyz uz to neni ono ale na beznej poslech postaci.
Jenom kvalita mikrofonu mi zarazila, ten moc dbrej neni spis tak na nakou zvukovou poznamku a nesnima do velky vzdalenosti ani 1 metr.
Nosim ho na krku na takovy byly "tkaničce" a prenasim na nem i soubory..funguje mi to i ve skole normalne to picnu do usb a jedu..
Jinak s tou prvni baterkou mi to hralo tusim tak 20 hodin mp3.
Celkove si myslim ze je to dobrej prehravac, hlavne hezky vypada, je lehouckej, pevnej..nelituju jeho koupe.