Ake su vyhody / nevyhody ? co potom ak sa pokazi tovar? ako sa realizuje reklamacia? ...
ake su vase skusenosti?
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Oops! píše:Hlavní výhodu v nakupování přes e-shop bych viděl v tom, že to můžeš bez udání důvodů do 14dnů vrátit. /quote]
Je to dané zákonem, takže to platí pro všechny eshopy. Neplatí to jen pro některé zboží (třeba software, hudeb. CD, DVD ...). Vrátí ti plnou cenu zboží, akorát budeš ztrátnej za poštovný ...pepekoriginal píše:Oops! píše:Hlavní výhodu v nakupování přes e-shop bych viděl v tom, že to můžeš bez udání důvodů do 14dnů vrátit. /quote]
to ako mi potom vratia peniaze plnu sumu? a plati to u vsetkych e-shopoch?
Oops! píše:pepekoriginal píše:Je to dané zákonem, takže to platí pro všechny eshopy. Neplatí to jen pro některé zboží (třeba software, hudeb. CD, DVD ...). Vrátí ti plnou cenu zboží, akorát budeš ztrátnej za poštovný ...e/quote]Oops! píše:Hlavní výhodu v nakupování přes e-shop bych viděl v tom, že to můžeš bez udání důvodů do 14dnů vrátit. /quote]
Ah, pro SR nevím.pepekoriginal píše:Oops! píše:pepekoriginal píše:Je to dané zákonem, takže to platí pro všechny eshopy. Neplatí to jen pro některé zboží (třeba software, hudeb. CD, DVD ...). Vrátí ti plnou cenu zboží, akorát budeš ztrátnej za poštovný ...e/quote]Oops! píše:Hlavní výhodu v nakupování přes e-shop bych viděl v tom, že to můžeš bez udání důvodů do 14dnů vrátit. /quote]
plati to aj v ČR aj v SR ??/quote]
SlovakSoft píše:Pozor, na Slovensku je to len 7 pracovných dní.
14 dní len pri finančných službách (napr. poistenie).
Platí to pri každom zásielkovom a podomovom predaji (okrem vymenovaných tovarov - softvér atď.).
Zákon o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji - http://www.zakon.sk. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků