Creative Zen Nano Plus, Sonáče atd......

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod LuKoCH 26. 5. 2006 21:08

Zdar kaláni !
Už to bude rok co jsem si kupoval Creative MuVo Slim 256 MB. No jenže před pár tejdny se mě pokazil displej, a tak jsem reklamoval (http://www.edcz.cz). Zákaznická podpora Creative mě odepsala, že tuto vadu by řešili výměnou přehrávače. Komplikací je, že už se u nás neprodává. Z toho jsem odvodil, že mě budou vracet prachy. Uběhlo 2 a půl tejdne a pořád nic, ale to je u nich prej běžný....
JO kde jsem to skončil.....jo....tak jsem si hledal nový mp3 přehrávače. Chtěl jsem zůstat věrný značce. Našel jsem si Creative Zen Nano Plus 1GB ( http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Sho ... OPLUS-1024 ). Parametrově je podobný Creativu MuVo Slim, akorat ze nema Li-Ionku (v necem vyhoda i nevyhoda) a podle tabulky vydrží o 3 hodiny dýl. Creative nemá proč lhát, takže to nějak tak vydrží asi...... Koupil bych si stejně dobíječku baterií. Jo ještě jsem viděl nějaký Sonáče, taky vypadaly dobře......
Napiště mi prosím vaše názory, ale hlavně ZKUŠENOSTI
Děkuji;-)
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod decried 26. 5. 2006 21:14

Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
decried
Junior

Odeslat příspěvekod LuKoCH 27. 5. 2006 09:42

Podle mě je Creative dobrá značka a nemá zapotřebí lhát o výdrži baterie. Co myslíte ? Jo, a jak je to s tím zobáčkem u krytky baterie a prachem na displeji, nevíte někdo ?!?
diky
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LuKoCH 29. 5. 2006 16:00

na Barbone a Cybexu píšou, že bateriev Zen Nanu Plus se dají nabíjet přes přehrávač pomocí USB. Je to pravda ??

mají to takhle napsané:
Rozměry: 33.5 x 65.5 x 13.0 (ŠxVxH)
Hmotnost: 22 g bez baterie & 34 g s baterií
Kapacita: Vestavěná NAND flashová paměť o velikosti 128 MB, 256 MB, 512 MB či 1 GB
Napájení: Baterie: 1 x AAA alkalická baterie. Napájení přes USB po připojení k počítači
Životnost baterie: MP3 128 kbps - Až 18 hodin nepřetržitého přehrávání z nové AAA alkalické baterie. FM rádio - Až 12 hodin nepřetržitého přehrávání z nové AAA alkalické baterie
LuKoCH
Mírně pokročilý