Ja mam Soyn NW-205 512MB.Je to zhruba ten istý mp3 len iný dizajnovo a konštrukčne.Môj má vyskakovací USB.Zvuk je dobrý (ppirložené slúchatká hrajú na moje uši dobre : vyšší priemer), dizajn good, USB stale pri sebe good akurat ten SonicStage je kus odveci.Ale pokail si ho kupis tak ti mozem dat aleterniativyn soft.MA 1,5Mb a je ovela jednoduchsi

.Odporucam.Ten displej je ok.Neprekresluej sa narazovo ale postupne cize ked posunies skladbu tak (na mojom mp3 prehravaci) sa nazov "odskroluje" prec z displeja a "priskroluje" sa tam dalsi.Vsetko je robene pomcoou toho skrolovania a tak displej vobec neposobi ako jednoriadkovy ale vytvara iluziu viacriadkoveho dspleja.Pokial chces viac info mozes sa pytat na 333537625 (ICQ).Ohladom tej baterky je to super.Ešte nikdy som ju nemla prázdnu.Teda okrem casu ked som si po neho bol na poste

.Dávam ho nabíjať maximálne na 20-30 minút a počúvam na tych 20 minutach cca 4-5 dni.Denne pocuvam cca 3-7hod.Malo by platit ze 1min nabijania = 1 hod hrania.Ja osobne hovorim ze SONY ma skvele ovladanie len by ho malo dotiahnut do konca.Konkretne u mojho modelu je to HOLDovanie.Keby bolo spravene kvaliten nemam voci nemu vyhrady.Ale ono je spravene tak ze kustik zatlacim na ten kryt a uz je "holdnuty" pri tom to tlacitko este nieje v pozicii ked je prehravac zamknuty.Precizne je vyriesene ovladanie mojej fazulky aj na "stojaka" aj na "lezaka".Na stojaka je akurat pekne vyrezana priehlbina pre prst a na lezaka sa dobre drzi