Sony NW-E005/B (2 GB) vs. Emgeton E2 Cult (1 GB)

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 3. 6. 2006 10:42

Tomuhle snad budu schopen odpustit i ten malý displej. :D

Obrázek
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod LuKoCH 3. 6. 2006 10:59

Ten vypadá dost dobře. Že bych se taky kouknul po nějakým Sonáču ?!? :D
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 3. 6. 2006 13:59

No právě, navíc moc nestojí a má 2 GB paměti. Hodily by se mi nějaké praktické zkušenosti... V průběhu týdne si ho asi zajdu vyskoušet do krámu.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod LuKoCH 3. 6. 2006 14:16

a na koli zhruba vyjde ?? Sony 2 GB a s rádiem
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 3. 6. 2006 21:22

Rádio tuším nemá, ale to mě nepálí. Na netu se pohybuje v rozmezí 3,5-4k Kč. :wink:

Mohl by se prosím ještě někdo vyjádřit? :)
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dieg0 3. 6. 2006 22:37

Ja mam Soyn NW-205 512MB.Je to zhruba ten istý mp3 len iný dizajnovo a konštrukčne.Môj má vyskakovací USB.Zvuk je dobrý (ppirložené slúchatká hrajú na moje uši dobre : vyšší priemer), dizajn good, USB stale pri sebe good akurat ten SonicStage je kus odveci.Ale pokail si ho kupis tak ti mozem dat aleterniativyn soft.MA 1,5Mb a je ovela jednoduchsi :).Odporucam.Ten displej je ok.Neprekresluej sa narazovo ale postupne cize ked posunies skladbu tak (na mojom mp3 prehravaci) sa nazov "odskroluje" prec z displeja a "priskroluje" sa tam dalsi.Vsetko je robene pomcoou toho skrolovania a tak displej vobec neposobi ako jednoriadkovy ale vytvara iluziu viacriadkoveho dspleja.Pokial chces viac info mozes sa pytat na 333537625 (ICQ).Ohladom tej baterky je to super.Ešte nikdy som ju nemla prázdnu.Teda okrem casu ked som si po neho bol na poste :D.Dávam ho nabíjať maximálne na 20-30 minút a počúvam na tych 20 minutach cca 4-5 dni.Denne pocuvam cca 3-7hod.Malo by platit ze 1min nabijania = 1 hod hrania.Ja osobne hovorim ze SONY ma skvele ovladanie len by ho malo dotiahnut do konca.Konkretne u mojho modelu je to HOLDovanie.Keby bolo spravene kvaliten nemam voci nemu vyhrady.Ale ono je spravene tak ze kustik zatlacim na ten kryt a uz je "holdnuty" pri tom to tlacitko este nieje v pozicii ked je prehravac zamknuty.Precizne je vyriesene ovladanie mojej fazulky aj na "stojaka" aj na "lezaka".Na stojaka je akurat pekne vyrezana priehlbina pre prst a na lezaka sa dobre drzi :)
Dieg0
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 6. 2006 10:54

Ne, fazolku nechci, ta se mi nelíbí. :) Každopádně moc díky za dlouhý příspěvek, pomohl mi. :wink: Vyskakovací USB je co? Jako zmáčkneš nejaké tlačítko a konektor vyjede z playeru? Potom se Ti určitě ozvu na ten "alternativní program". :D Mohl bys prosím vzít foťák a odfotit mi ten displej, jak přehrává? Dost by mi to pomohlo (zajímá mě, co zobrazuje atp.). Podporuje fazolka adresáře? Tipuju, že ano...

Dík za všechno. :D
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 5. 6. 2006 20:34

Tak už jsem difinitvně rozhodnutý pro Sony... Potěšila mě tahle recenze a následné zkušenosti uživatelů, kteří chválí zvuk. :-B

P.S.: Video s fazolkou, kde jde skvěle vidět displej "v akci" (údajně má být stejný jako u NW-E005) a zdá se mi v poho... Není co řešit. :-B
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dieg0 6. 6. 2006 14:22

Conpower : Hadam ti nebudem odporucat sracky nie? :).
Dieg0
Junior

Odeslat příspěvekod Wikan 6. 6. 2006 14:31

Dieg0: opravdu ten prehravac podporuje adresare? Tedy ne jen, ze z nich dokaze prehravat, ale ze si i clovek muze vybrat, ktery se bude prehravat?
Soubory jsou pri prehravani razeny podle abecedy, nebo ID3 tagu?
Wikan
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 6. 2006 16:29

Tak do měsíce ho snad budu mít a k tomu Kossy KSC/75 (minirecenze napsaná dost srozumitelnou angličtinou). 8)
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dieg0 6. 6. 2006 21:02

MP3jky sa neradia ani pomocou ID3 tagov a ani podla abecedy.MP3 si usporiadas ako chces.Cize naprikald v Total Commanderi si usporiadas piesne trebars podal datumu, velkosti alebo pod. a potom nahras do mp3.Vidim prakticke vyuzitie pri hromadnom kopirovani ale trocha nevyhodu v kopirovani jednotlivych suborov.Mimochodom prehravac bez podpory adresarovej struktury by som si nidky nekupil :).Mozno 128cku hej ale 512ku to ee :).Takze podporuje adresare.
Dieg0
Junior

Odeslat příspěvekod Enwood 7. 6. 2006 16:35

uz nekdo mate toho sonaka? docela uvazuju o jeho koupi.
Enwood
Kolemjdoucí

Předchozí stránka