Umí emgeton E CUlt přehrát WAV?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Inav 15. 6. 2006 16:39

Máte nekdo zkušenosti s Emgeton E2 CULT/1GB? Dnes jsem si ho koupila a jsem spokojená, jen mě udivuje, že neumí přehrát soubory WAV, přestože se to všude uvádí? Mám zrovna smůlu na nějakou vadu a nebo to je jen reklamní trik výrobce a WAV soubory nejdou v E2 přehrát?
Díky za odpovědi. :D
Inav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mapupsa 15. 6. 2006 17:18

Počkej chvilku, zkusím to.

OK, tak jsem vytvořil vzorek ve windowsáckém Záznamu zvuku - 44.1kHz 16bit 172kb/s. Jen tak pro zajímavost, 77s dlouhý záznam ná velikost 12MB :shock: .
Dal jsem to do svého E2 1GB a normálně to hraje. Sice je v informačním řádku napsáno MP3 a 0 kbps, ale jinak v pohodě.

Vada Tvého kusu to asi nebude, spíš nějaké špatné wavy. Každopádně můžeš zkusit přehrát firmware nebo se zeptat na https://www.emgeton.com/support/phpBB2/index.php .

Zdarec! :lol:
Naposledy upravil mapupsa dne 15. 6. 2006 17:32, celkově upraveno 1
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod Inav 15. 6. 2006 17:21

Aha, zjistila jsem, že jsou asi WAV a WAV soubory... některé to přehraje, některé ne... :shock:
Inav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wikan 15. 6. 2006 20:14

Wav muze mit siroky rozsah parametru a i kdyz to neni moc obvykly, tak i wav muze byt komprimovany. Takze opravdu neni wav jako wav.
Wikan
Junior

Odeslat příspěvekod humbuk 16. 6. 2006 11:51

wav neni komprimovany,ale muze mit ruzne bitove a frekvencni rozliseni.
humbuk
Junior

Odeslat příspěvekod Wikan 16. 6. 2006 12:21

Wav rozhodne muze byt komprimovany, je to jen kontejner jako avi. To, ze wav je v naprosty vetsine nekomprimovany PCM, je jina vec.
Wikan
Junior