od kardzi 21. 10. 2007 10:28
Ahoj.Jenom bych taky prispel.Creative Zen 4GB jsem ted mel a vratil jsem ho, protože to hlavni co potřebuji bylo žalostné...zvuk......Je hezký, ale příšerný.Jednak se mi za 2 dny asi 3 zakousnul a musí se to resetovat špendlíkem.Takže když bude venku, tak jste v čudu.Spendlik sebou.Písničky na macintoshi pocitaci neprekopírujete.Trochu mi vadilo, že to neumí (krom SD) klasické adreáře, ale všechno se to sere do třídeneho seznamu.Taže když máte velkou směs, tak se vám to promíchá.Naopak je to s písněma s SD karty.Tak zase jen adresar..Jinak z karty když neco prehravate, tak po vypnuti už to nemumí resume....pak musíte písen hledat..otřes-..Ale vše bych překousl, nebyt příšerně plocheho zvuku..Zadny basy...hnus..Mam k tomu kossporta pro.Prehravac za tisic korun mi hral lepe.Ale to hlavni..!!!!Má příšerně slaby sluchátkový vystup.Ja poslouchal na max.Bylo mi to divné, tak jsem začal hledat na webu, kolik má výstup....Creative Zen 4GB 2x7mW !!!!!!!! To si dělaj *****!!Měl jsem Queqee K7, tem měl wolfson kodek a 2x20 mW a to bylo jiný kafe.Tam jsem si vychutnal dunění a mohl sem to osolit.Tady u toho je to na takovej klidnej domácí poslech.NEBRAT......nestojí to zato.Berte něco s wolfsonem kodekem a at to má alespon 2x20 mW výstup!!!!!
//al.ish: Smazán OT a duplicitní příspěvky od kardzi v jiných vláknech.