Muzu toto reklamovat?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lu.kas 12. 8. 2006 09:52

Cau, hruba pul roku mam tento prehravac: http://2324.elektrocoleti.cz/mp3-prehra ... mb+dp36025
a zacinam mit problemy s tlacitkem Play, pro jehoz zmacknuti musim pouzivat velkou silu, jinak prehravac nereaguje.
Nekdy je to mirne lepsi, jindy se mi vubec nepodari prehravac spustit.
Myslite, ze mi to vyreklamujou? Myslim, ze sem prehravac nepouzival nejak nenormalne...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Mira 12. 8. 2006 11:02

Jednoznačně je to na reklamaci, a pokud by se to opakovalo ještě 2x, tak po třetí reklamaci, kdyby mělo dojít na čtvrtou, ti musí vrátit peníze.
Mira
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 12. 8. 2006 11:26

nebo ti řeknou že sis to způsobyl nepřiměřeným používáním a nevyreklamují ti to. Uvidíš já bych se to pokusil vyreklamovat.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Oops! 12. 8. 2006 11:28

Mira píše:Jednoznačně je to na reklamaci, a pokud by se to opakovalo ještě 2x, tak po třetí reklamaci, kdyby mělo dojít na čtvrtou, ti musí vrátit peníze.t/quote]
Ale 3x uznaná reklamace. Ne, že to tam 3x přinese a pak bude chtít peníze :D.
Ja jsem třeba vyreklamoval špatně "klikající" tlačítko na myšce, to je trošku podobné, tak by neměl být problém ....
Oops!
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mira 12. 8. 2006 11:31

Oops!: Tak to je samozřejmost. Já jsem to tam nepsal, protože je to většině lidem jasné. :wink:
Mira
Junior

Odeslat příspěvekod Sislik 12. 8. 2006 11:32

funguje to tak, ze pokud das zarizeni do reklamace kvuli steny zavade 3x, nebo 4 ruzny zavady, tak ti vrati penize

takhle to fungovalo, kdzy jsem reklamoval telefon (Siemens), ta 4ta reklamace byla uz jen zadost o potvrzeni od servisu, ze jde o vadu na kterou se vztahuje zaruka, to uz to neopravovali :)
pak jsem jen se vsema dokladama zasel tam, kde jsem to koupil a po mensim vzpouzeni mi vratili penize :)
Sislik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Oops! 12. 8. 2006 11:50

Mira píše:Oops!: Tak to je samozřejmost. Já jsem to tam nepsal, protože je to většině lidem jasné. :wink:n/quote]
Ja to psal pro tu menšinu, kterým to není jasné :wink: :D
Oops!
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lu.kas 18. 8. 2006 21:32

No tak sem jim to poslal, 50kc postovny, jestli to nevyjde, sem v p*, protoze mp3 uz nejde ani zapnout - zapina se prave tim tlacitkem, ktery ted uz nefunguje vubec a je slusne promacknuty dovnitr.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Jack-SF 19. 8. 2006 19:56

Tak ja s tim svym jeste problem nemam, neni to ten typ co jsi si koupil ty,je to uplne jina znacka. Akorat ten vyrobce mi v pripade problemu proto posle kuryra a odveze si to a zas mi to priveze. Trochu jina sluzba lidem no. Ale zatim se mi jeste neporouchal a mam ho cca 2 mesice

//Mývalice: Nepoužívej citaci, když reaguješ na předcházející příspěvek. Je to zbytečné. Jak citovat příspěvky, na které reagujete
Jack-SF
Junior

Odeslat příspěvekod lu.kas 20. 8. 2006 13:59

Ono to bude taky trochu jina cena, moje 256MB stala 1300kc ;-)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Jack-SF 20. 8. 2006 19:40

Ja to neodsuzuju, ja si koupil taky levnejsi mp3, k tomu sem pak nesetril na sluchatkach. Ja to bral stylem, ze kdyz mi to nejaky chmatak ohne v mhd tak se min zblaznim nez kdybych mel "stroj" za 5 litru. Hledal sem dlouho az sem nasel...

//Mývalice: Nepoužívej citaci, když reaguješ na předcházející příspěvek. Je to zbytečné. Jak citovat příspěvky, na které reagujete
Jack-SF
Junior

Odeslat příspěvekod lu.kas 21. 8. 2006 14:17

no tenhle ma zvuk nic moc - pri malejch hlasitostech sumi... ale ted uz sme tezce OT...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 21. 8. 2006 14:32

potom dej vědět jak to dopadlo, Dle mého názoru to nevyreklamují ale mohu se mílit. Oprava to je ale jednoduchá.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pytlík 21. 8. 2006 14:56

Pro Mývalici: Je to sice pěkný pokyn: "Nepoužívej citaci, když reaguješ na předcházející příspěvek. Je to zbytečné.", ale není mně jasné, jak zajistím, aby moje odpověď byla skutečně hnedle pod předchozím příspěvkem. Nikdy nevím, kolik odpovědí od jiných příjde, než sesmolím svoje veledílo a tak se vystavuji riziku, že budu odpovídat na něco, co je o několik příspěvků výše a moje reakce bude tím pádem jaxi podivná, podivnější než normálně.
Pytlík
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 21. 8. 2006 15:08

Pytlík: moje řeč.Kolikrát se mi stalo že neš jsem odeslal příspevek tak se tam oběvily reakce a byl vtom zmatek.
FaZZy
Mírně pokročilý

Další stránka