Xtreme 1GB vs. SanDisk Sansa m240 - 1GB

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod philiuz 14. 8. 2006 11:12

Chci si koupit MP3 přehrávač do 2000 Kč, ale nevím jakej si mám vybrat. Xtreme značku vůbec neznám, ale má narozdíl od SDS (SanDisk Sansa) zabudovanej USB konektor. Nevím co koupit, nebo nějakej jinej, a lepší ? Dík za radu ...
philiuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FaZZy 14. 8. 2006 11:50

a jaké parametry by měl mít??
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod philiuz 14. 8. 2006 13:34

No tak paměť 1GB flash, nějakou rozumnou rychlost zápisu ne jak nejmenovaný panasonic 1,2 MB/s a cenu do těch 2000.
AMD Athlon 2500+ @1984MHz
ASUS A7N8X-E Deluxe
2 x 256 RAM Muschkin 180MHz (2.5,3,3,7)
HDD Hitachi 120GB ATA + Maxtor 160GB SATA
Leadtek GeForce FX5900XT OC 440 / 801 MHz
philiuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FaZZy 14. 8. 2006 13:53

Tady jsem vybral 4 V rozsahu od 2k-2k5
porovnani
První jmenovaný je na tom nejlépe zvukově druhý a třetí jsmenovaní jsou na tom obdobně poslední jménovaný je už tebou zmíněný Xtreme je to takový plastový a lacině vypadající přehrávač.Jedinou jeho výhodu vidím ve velikosti paměti. je poměrně velký a jeho zvuk je plechový, ale je to levný přehrávač takže nemůžeme čekat zázraky. Já bych doporučoval přidat aspoň 300 na Creativa nebo rovnou 500 na E2.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Frajerlada 14. 8. 2006 15:05

philiuz píše:Chci si koupit MP3 přehrávač do 2000 Kč, ale nevím jakej si mám vybrat. Xtreme značku vůbec neznám, ale má narozdíl od SDS (SanDisk Sansa) zabudovanej USB konektor. Nevím co koupit, nebo nějakej jinej, a lepší ? Dík za radu ...D/quote]

Značka Xtreme je dobrá právě jsi ji koupila moje sestra a je nadmíru spokojená. Já mám o něco horší firmu Lenco... :?
Frajerlada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FaZZy 14. 8. 2006 15:10

Frajerlada: Mluvíme o stejné značce??? Já ji porovnával s moji E5 a dvojnásobná cena byla znát.
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milan.23 14. 8. 2006 15:49

Já jsem si před dvouma týdny koupil Xtreme a je supr, má FM rádio, umí nahrávat z rádia, má sedm druhů podsvícení a dokáže mi hrát na baterie GP 1000 až 13hodin. Doporučuji ho všem.

Jestli někdy budeš potřebovat pomoc, ozvi se

P.S. Sehnal jsem ji v Dcompu zua 1500 Kč v Jihlavě (maj tam e-shop a posílaj domů - myslim)
Milan.23
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kalfa 6. 9. 2006 20:45

nevíte někdo jesli Sandisk Sansa M240/1GB fachá i na starších operačních systémech než Win XP??? :hm
Včera jsem umřel, dnes zase sedím v práci,
vždycky jsem tušil, že to tak bude,
že umřu a howno se stane....
05/01/09 pro mě skončil život :'(
Kalfa
Junior

Odeslat příspěvekod LuKoCH 7. 9. 2006 18:07

Já bych byl pro Sansu.
Nemám k tomu pádnej důvod, ale Xtreme nemám rád.

Rozhodně nedávej na moje rady, radši si oba vyzkoušej.
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xaxa 11. 9. 2006 18:45

netusite nekdo jak rychle se na Xtreme zapisuje? chci to pouzivat i jako flashku a nerad cekam :)
popr. mi doporucte neco .. musi to umet fungovat jako flash disk, 1-2 GB, nevim jak je to s podporou adresaru .. umej to ty prehravace? .. prehrat adresar, nahodny poradi opres vsechny adresare...
xaxa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod barmi44 17. 11. 2006 08:13

vzal bych sansu
barmi44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod abuk 17. 11. 2006 12:07

Sansa má oproti extreme lepší zvuk a 2x čitelnější display i sluchátka co jsou k ní za to stojí.
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 17. 11. 2006 21:10

Já měl Extreme 1GB půjčený od kámoše a hrálo to hůř než můj SE D750. Ale bylo to posluchatelný. Se SanDiskem jsem spokojený, můžu doporučit :wink: (má např. doživotní záruku)
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ra.rasch.ek 12. 1. 2007 14:25

Xtreme mam 1GB verzi a spokojenost, na rozumný baterky hraje i rozumnou dobu. Taham ho furt u sebe, jestli se někomu nelíbí zvuk, aŤ si zkusí zapojit lepší sluchátka, lae to je u všech mp3 téhle ceny. Mam na něm starší sonky a hraje v pohodě, na to, abych ho tahal na cestu do práce busem a pod. je skvělej. Hlavně dneska je ta cena uplně jinde 1600 stojí 2GB verze a to nemá konkurenci. Sice jsou to takové pastelové barvy, ale na to kašlu, stejně je furt v kapse a používam ho tak, že šáhnu do kapsy, zapnu, dam play a vylovim sluchátka, ani ho nevytahuju. Max na výměnu baterky.
jinak moje volba to byla hlavně kvůli integrovanému konektoru, přijdu k jakémukoliv kompu s USB a rozumnym OS a neni problém. Uvažoval jsem o flashce a mp3, pak jsem to takhle spojil a musim říct, že je to ideální kombinace. Žádné další kabely ...
ra.rasch.ek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmickey 12. 1. 2007 14:56

No to raději ber ten můj TEAC než tyhle extrémy :)
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Další stránka