Koukam a hle. Vypada to jako Ipod,ale neni

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod danr 21. 8. 2006 20:54

Tady mas presne totez a za polovicni cenu :lol:
http://www.pixmania.cz/cz/cz/229635/art ... et-fm.html
danr
Junior

Odeslat příspěvekod Jack-SF 22. 8. 2006 17:58

To coolio: ten Umax je hezkej, cena je taky hezka...at hledam jak hledam,ale to je jedno, ono to bude mit stejny fce jako iPod i jako to od Oravy...tady je spis super ta vec,ze dneska napodobis uplne vsecko za minimalni cenu...pro studenty docela dobry
___
To danr: diky,tak o tomhle jsem nevedel, jen tohle je 512,tam to byla jak 512 tak i 1GB. Ale cena je taky hezka...Ze bys mi dal brouka do hlavy

//Mývalice: Příště použij tlačítko Obrázek
Jack-SF
Junior

Odeslat příspěvekod danr 22. 8. 2006 19:49

1G tu mas take:http://www.pixmania.cz/cz/cz/229636/art/inovix/mp3-poehravae-ipocket-fm.html
pozn. 2G je tam take za asi 3200 Kc.
danr
Junior

Odeslat příspěvekod Charlie77 22. 8. 2006 20:01

dneska jsem si onen UMAX 512MB skoro koupil ale pak sem se zepal esli je tam nabijecka na 220V no tak to znova rozbalili vyndali tam neco co vypadalo trochu jako 220V nabijecka...zespoda USB a misto tech dvou kulatejch zelizek,ktery se zastrci tam byly dve vysuvny zeleza, tenounky desetinu mm a hodne siroky, tak rekli ze to tam je! :shock: tak sem rek at to tam zkusi dat do ty zasuvky , neslo to :D tak prej ze do pozejtri to budou mit ze at si pridu...jeste predtim sem vydel tendle MAXIM :

http://www.datart.cz/katalog/1610621572 ... 836&vote=5

a libil se mi... byl suprovej" apk sem ale uvidel ten UMAX... kdyz jsem si ten umax zkousel tak vypadal v menu podobne jako ten Maxim... umel MP3,video, ebooky atd. ale koukal jsem a v baleni nebylo zadne CD na konvertovani videi, koukal jsem v nake kavarne na net a tam taky nikde ten program nebyl! jeste reknu ze ten umax kdyz byl zesilenej na 31 volume, tak to bylo dooost potichoucky, (chtel bych varovat... vubec to nei nahlas!! ) potom sem jeste koukal ze to ani nemuzu povesit na krk ! a rek sem si re bych ho moc celekm jednoduzse zlomit... tak u me vyhral MAXIM a sem rad ze sem to tak udelal, maxim navic umi funkci LRC ( zobrazeni textu pisne pri prehravani) ,je mensi a min nachylnejsi na "uraz" a jeste k tomu UMAX mel vystup na sluchatka na strane dole coz je na prd, pac pak se´vam v kapse lamou sluchtaka... opravdu tento UMAX nekupovat!!!
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pandulak 22. 8. 2006 23:15

Charlie77 píše:dneska jsem si onen UMAX 512MB skoro koupil ale pak sem se zepal esli je tam nabijecka na 220V no tak to znova rozbalili vyndali tam neco co vypadalo trochu jako 220V nabijecka...zespoda USB a misto tech dvou kulatejch zelizek,ktery se zastrci tam byly dve vysuvny zeleza, tenounky desetinu mm a hodne siroky, tak rekli ze to tam je! :shock: tak sem rek at to tam zkusi dat do ty zasuvky , neslo to :D

to je usa nabijecka, tahaji to z ciny levne a tady draze prodavaj :)...
Pandulak
Junior

Odeslat příspěvekod Charlie77 23. 8. 2006 09:58

pockej, upresni to trochu , co to je, na co to je a esli je to v CR pouzitelny?
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack-SF 23. 8. 2006 17:52

To Charlie77: takze UMAX teda nebrat...dobra...ale casem tomu vychytaj mouchy a treba se z Umaxu stane zdrava konkurence...takze opet zustava Orava jako funkcni konkurence iPodu,iRiveru atd
Jack-SF
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 23. 8. 2006 18:17

Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack-SF 24. 8. 2006 17:07

FaZZy: konkurence je to dobra,ale jak sem cetl ty prispevky pod vyrobkem...sem se malem za bricho popadal....nejdriv to nekomu neslo zapnout pak vybitej po nabiti...a nakonec USB 1.1

To i Orava ma 2.0
Jack-SF
Junior

Odeslat příspěvekod Charlie77 24. 8. 2006 17:49

FaZZy píše:tady je taky konkurence ipodu http://mag.repro.cz/view.php?cisloclanku=2006062601
opravdu tomu rikas konkurence? nema to ani barevnej displej a nejde to zapnout :lol:

a tady je dalsi "konkurence" :

http://mp4.kvalitne.cz/2gb_15_player.php

:lol: tento ma pro zmenu 2,5mm jack :mrgreen: a mit na sluchatkach redukci... :roll:

jsem rad ze jsem si nekoupil zadnou z techle "ziletek" nedaji se nijak zavesit na krk, jedine je dat do nejakeho textil pouzdra... ale to je naprd, ja jsem si koupil MP3 přehrávač DS900 kterej ma dirku na klicenku a sem v pohode :D a navic se mi ty ziletky ani nelibi!! jedina vec kterou nechapu u myho MP4 prehravace je, ze vsude na netu je publikovanej jako "MP3 přehrávač DS900" a jenom v DATARTU, kde jsem ho koupil ma nazev "Maxin DS900" chapete to nekdo? a taky nechapu proc je vsude jako MP3 přehrávač DS900 kdyz je to MP4 přehrávač DS900 :D
Naposledy upravil Charlie77 dne 24. 8. 2006 19:54, celkově upraveno 2
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod honziik(smazano) 24. 8. 2006 17:50

tohle je bomba...ma to vetsi display..a video jde daleko plynuleji
http://www.mp3centrum.cz/good.php?goodId:741
honziik(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FaZZy 24. 8. 2006 18:00

napodobenin ipodů je jako hub po dešti. :twisted:

honziik: pochybuji o kvalitě.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Charlie77 24. 8. 2006 18:50

Jack-SF píše:To Charlie77: takze UMAX teda nebrat...dobra...ale casem tomu vychytaj mouchy a treba se z Umaxu stane zdrava konkurence...takze opet zustava Orava jako funkcni konkurence iPodu,iRiveru atd
urcite ne!! ted jsem zjisti, ze ke vsem jeho nedostatkum ma 2,5mm jack ! :lol:
Charlie77
Mírně pokročilý

Předchozí stránka