Emgeton E5 CULT 1GB - ulamujíci tlačítko.

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod james11 17. 9. 2006 20:50

loleX píše:Kdyby nebylo tohohle blbyho tlacitka, tak se uz davno nemam o cem rozhodovat :/

toto psal FaZZy o pár řádků nade mnou :D

Kód: Vybrat vše
to se nediv. když sním hodím o zem tak se taky rozbije.[/c
Nikdy neříkej to nejde... :-)
james11
Junior

Odeslat příspěvekod loleX 17. 9. 2006 21:17

Njn, ale co jsem koukal, tak spousta lidi pise ze s nim zachazeli uplne normalne..., tezko by vsichni ti lidi s nim hazeli o zem..
loleX
Junior

Odeslat příspěvekod chrobak 18. 9. 2006 17:37

no asi tak
chrobak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 8. 6. 2007 16:32

oživenie threadu...
nejaké nové skúsenosti ohladom tlačítka ?? :D
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod Petr67 16. 6. 2007 21:29

Mám taky tento přehrávač a jsem maximálně spokojený. Používám k němu Porty Pro. Přemýšlím, co bych tomuto přehrávači vytkl, krom chybějící podpory Ogg Vorbis :cry: mě nic nenapadá. Vše jde nastavit, zvuk je čistý, dostatečně hlasitý, dobře vypadá. Když se s ním zachází nomálně tak žádné ulamování tlačítek nehrozí. Jen jsem si mohl koupit 2 Gb variantu.. Mohu jen doporučit 8)
Beyerdynamic DT-1990 PRO 250 Ohm Tesla
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Juraji 21. 6. 2007 13:35

Mám tento prehrávač od vianoc 2005 a žiadne tlačítko ani nič iné nie je niako poruchové a ulamujúce
Siemens C35i -> Nokia 8310i -> Sagem My-x7 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia 6230i -> Nokia N73 -> Nokia 5500
Juraji
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pipo26 2. 7. 2007 15:32

Cawte.
prosim vas. Mam mp3 prehravac Emgeton E5 Cult a odlamalo sa mi tam tlacidlo PLAY. Dal som ho kamaratovi na opravu a on mi to poskodil este viac. tak sa vas pytam ze kolko by mohol stat ten plosny spoj? za Odpoved vopred dakujem.
Pipo26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pershing 19. 7. 2007 12:54

odisiel mi konektor na sluchatka :)
vybehal sa
som zvedavy co povedia na reklamacii, lebo player je dost **** uz (skrabance skrabance skrabance) kto ho ma nosti v tom puzdru ked sa potom nedaju pripojit porty? nikto :)
pershing
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pershing 7. 8. 2007 18:39

novinka: dnes som vybral player z NEUZNANEJ!!! reklamacie....konektor sa nevybehal odlomil sa od dosky plosnych spojov..(tak napisali oni), momentalne otvaram a prezeram player, neviem preco to neuznali, nic som nerobil len som tam daval a vyberal 3.5 mm jack, a napisali ze na mechanicke zavady sa zaruka nevztahuje, tak kde sme to? cista banda kokotov !!!
ked pri mobiloch mozu opravovat joy a slide, preco to tu nemozu opravovat, zoberte si ze vyrobok by mal mat zivotnost aspon dva roky (!!!) .. strasne daco, nikdy od tej firmy uz nic nezoberiem..
pershing
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Claw 7. 8. 2007 21:24

Sestra tento prehravac ma a tiez sa jej odlomila cast z tej krytky na baterie a prehravac je tak v podstate nepuzitelny.
Claw
Kolemjdoucí

Předchozí stránka