no ta prezentace je napsaná trochu zaujatě. Já na to prdím ten poslech ni za to stojí a jedno pitomé tlačítko mě nevyvede z míry.
teť mám jiné starosti
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
jo ten poslech za to stojí, ale když nemáš tlačítko kterym zapneš mp3 tak si moc poslechu neužiješ no zatim to nebudem řešit, tlačítko máme a můžem bejt spokojený
to se nediv. když sním hodím o zem tak se taky rozbije.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
Je tenhle problém s play i u E2? Co myslíte? E2 je menší, takže (podle té "prezentace") by se to tlačítko mohlo o něco opírat a tím pádem se neulamovat . Zatím s ním nemám žádné problémy a doufám, že to tak zůstane.
Jak psal T3SS - snad tento problém odstraní v novém FW
james: nikdy neříkej nikdy.... Já když ho měl dva dny tak jsem ve spěchu vyběhl z baráku a najednou mi vyklouzl z ruky a letěl asi 15 metrů vzduchem a spadl na asfalt....
jinak IMHO Tě nadšenost přejde brzy
Včera jsem umřel, dnes zase sedím v práci, vždycky jsem tušil, že to tak bude, že umřu a howno se stane.... 05/01/09 pro mě skončil život
E5 není špatný přehrávač ba naopak, ale nekdo je holt notorický stěžovač.
james11: možná tě dřív nebo později omrzí ale nejdříve ti ho někdo znechutí na netu a jejich ztěžováním na vady které nejsou vůbec závačné třeba jako přehrávač je pomalý,...