který mp3/mp4 prehravac, 1GB, 2500Kc, radio, video

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Vitt 5. 9. 2006 20:57

Jde mi o to , chci si koupit mp3/mp4 prehravac , aspon 1 GB do 2500 Kc . Chtel bych radio , video a klasicke mp3 . Na netu i na foru sem nasel spoustu moznosti , z nich sem vymezil tri kandidaty , ale vzhledem k mym znalostem o mp3-prehravacich sem vybiral hlavne podle vzhledu , ceny a funkcich . Jde o tyto pristroje : Maxin DS900 http://www.mp3-prehravac.cz/mp3-prehravac-ds900.html , AXAGO AXM 80 http://www.mp3centrum.cz/good.php?goodId:588 a Evolve Dream 1GB http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... EDREAM-1GB . Budu rad za jakykoli nazor , privitam i nabidku jineho prehravace . diiiik :oops:

// Howard - upraven titulek, prostuduj si Tipy, jak napsat správný titulek a příště prosím piš výstižnější názvy než "Prosim o pomoc s vyberem", což nikomu nic neřekne!
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Charlie77 6. 9. 2006 14:04

Ahoj, jsem majitelem Maxinu DS900 a muzu jen a jen doporucit!! neba jedinou cybicku, ma velmi dobry zvuk a dokonce si pamatuje kdyz vypnete MP4 v pulce pisne, kde pisen skoncila a po zapnui hraje od pulky pisne :) kdybys mel nejaky dotaz , tak se ptej!
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vitt 6. 9. 2006 14:23

Ok , diky moc . Mam par dotazu : 1.Jaka je vydrz toho akumulatoru , myslim ze je psano 7 hodin , ale pocitam s tim ze kdyz se prehravaji jen mp3 , nebo vydrzi 7 hodin i prehravat video ? 2.Chtel bych ho pouzivat i na prehravani videoklipu mozna i filmu , ale zda se mi ze ma moc maly displej , tak pls rekni jestli je to koukatelny :) 3.Hlasitost ? a 4. Co si myslis o te znacce EVOLVE ?
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zara 6. 9. 2006 15:45

to je snad jasny, ze na filmy to neni. Smarja, jesteze nechces aji satelitni prijem
zara
Junior

Odeslat příspěvekod Charlie77 6. 9. 2006 17:05

no jasny, na filmy to neni, ale na videoklipy jo...koukatelny to je, kvalitne ale velikostne to na ilmy neni.. ale nevim kde beres 7 hodin..vsude je 8 a u datartu 10... ja teda nevim, jeste jsem to nezkousel, ale drzi dlouho... jako myslim ze je to pravda co pisou... hlasitost je asi takova ze kdyz je to na maximum tak se to takrka neda poslouchat... kdyz tam mas tvdsi muziku :) ma to max hlasitost 31 a kdyz to das na 25 tak se takrka odrizlej od sveta :) dalsi dotazy?
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vitt 6. 9. 2006 19:05

Tak jo , dik moc , PS: ten satelitni prijem by byl fajn :) ..... ale jeste bych rad potkal nakyho majitele tech dalsich :( .... ale na tomhle foru zrejme nebude , co ?
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chlipnik 8. 9. 2006 21:26

Já si obědnal Evolve Dream takže ti napíšu až příjde
Přeji si pravicový převrat ve své zemi!

CSPP (Casova Skupina Pro Převrat) :D
chlipnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SaturninM 9. 9. 2006 15:14

Já jsem si koupil tenhle http://mp4.epv.cz/
2GB za 2.500,- a spokojenost. Čumím na tom v šalině na simpsony a v práci rádio nebo MP3. Není to sice žádný iPod, ale za ty prachy jsem fakt spokojený :)
Kam vy se chystáte, od tamtud já se vracím.
SaturninM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Charlie77 11. 9. 2006 18:02

chlape, ted abosolutne menim svuj nazor, po cca 14 dnech pouzivani mam prach pod displejem silenym zpusobem!!! po stranach je videt jenom prach, pri zapnutym displeji to neni moc videt, ale za nakou dobu asi bude... po 14 dnech mi odeslo levy sluchatko, proste prestalo hrat... ( dodavany) a jeste mi zacalo blbnout tl. menu, jdu na reklamaci a doufam ze naka chyba bude 3x, protoze todle uz nechci a sel bych do iRiver T10 !!
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chlipnik 11. 9. 2006 18:14

:D :D Tak sem zvědavej jak dopadnu s Evolve Dream...
Sakra, proč je to tak nedostatkový zboží :( :( :( :cry: :cry: :cry:

chlipnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vitt 16. 9. 2006 17:38

Charlie , zrovna sem ho chtel objednat a ted ctu tohle ? Jsem dost zklamany ale urcite diky za to info . Nerad bych se napalil na nejakej smejd . A ty chlipniku se ozvi az ho budes mit , jsem zvedavej na tvuj nazor . Diiik :(
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chlipnik 18. 9. 2006 17:19

A vono H

Těch Evolvů Dream je tak málo, že ani nejsou :-(

chlipnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vitt 19. 9. 2006 07:21

treba to znamena ze je tak dobrej :) , az ti prijde tak napis , dik
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Charlie77 19. 9. 2006 14:15

jo jo, jeste ze sem to sem napsal, opravdu bys nebyl spokojen!! zrovna kdyz sem to psal tak mi vypad net a asi 5x sem to psal zonva, jeste ze mi nevybuchly nervy... to bych se na to vyprd, ty ho objednal a nebyl spokojenej..
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chlipnik 19. 9. 2006 17:49

já sem zrušil obědnávku, protože když sem dva tejdny čekal tak mě to přestalo bavit, ale teď nic nemam a vybírám dál :-(

chlipnik
Kolemjdoucí

Další stránka