který mp3/mp4 prehravac, 1GB, 2500Kc, radio, video

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 9. 2006 12:19

ten bych bral protoze na AA baterii nevim nevim:(
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 9. 2006 12:24

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33912 tady ten je hodne dobrej ale 512MB za 2500CZK..to asi ne co?
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vitt 26. 9. 2006 20:11

Jelikoz sem toto tema zakladal , tak je slusnosti napsat ze uz sem si koupil ten evolve dream , mam ho chvilku , zatim supr ale kdo vi co bude za 14 dni ? vid charlie77 :) rad odpoivim na jakekoli odtazy ohledne nej .
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Charlie77 26. 9. 2006 20:32

tak tak :D
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 9. 2006 20:34

urcite o nem dej vedet jak slape a co ti vadi co uchvatilo..
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yakkuru 26. 9. 2006 21:37

Vitt píše:Jelikoz sem toto tema zakladal , tak je slusnosti napsat ze uz sem si koupil ten evolve dream , mam ho chvilku , zatim supr ale kdo vi co bude za 14 dni ? vid charlie77 :) rad odpoivim na jakekoli odtazy ohledne nej .

Tak určitě kvalita zvuku, jestli můžeš zhodnotit na nějakých lepších sluchátkách a rychlost nahrávání přes usb? Dobré bude určitě taky vědět, jak dlouho vydrží baterka a jak snadno se ovládá. Díky.
yakkuru
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vitt 27. 9. 2006 18:41

mam ho druhy den a ... rychlost nahravani je naka divna , ja pouzivam total commander a pres nej mi jede 1 mp3 tak 4 minuty :( ale pres okna normalne ve windows mi to slape celkem slusne , 1 album asi 70 MB se mi nahravalo tak 5 minut , bohuzel nemam srovnani s necim jinym , ale me to staci ... na vydrz baterie si budes muset pockat to neodzkousim za 2 dny ... kvalitu zvuku taky neporovnam , moje nej sluchatka sou za 200 kc :) , nicmene me to staci ... ovladani je v pohode , zvyknout se na to da tak za 2 minuty :) ... a co me uchvalito ? supr vzhled (muzu kdyztak udelat naky fotky pac z toho jednoho obrazku co sem na netu nasel se moc nepozna) , displej ma dobry rozliseni , videa vypadaj fakt slusne ale taky nemam porovnani s necim jinym ... ... ... uz me nic nenapada :oops:
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 28. 9. 2006 10:57

udelej fotky :o))..rad se mrknu..
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cicous 28. 9. 2006 11:15

Oponoval bych ze iPod je nafouknuta bublina mam iPod 5G 60GB Video ,ale musi se uznat spracovani ,vzhled ,ovladani a za to se dneska plati v kazdem oboru a treba ja radio nepotrebuju a ze se nekomu nelibi vzhled je individualni ,je ale pravda ze jsem ze zacatku taky nadaval ale zvykl sem si a mam jeste dalsi dva playery iRiver 190T 256MB na kolo a ARCHOS FM RECORDER 20GB starsi kousky ale svou praci udelaji a vim ze radsi priplatim a koupim znacku nez nejakyho radobyh vseumela co umi vse ale vlastne nic poradne.
DELL XPS 1645 STUDIO i7 4GB RAM 500GB ,ASUS 1005PR HD NETBOOK ATOM 1.6Ghz ,N8,SE k850i ,Panasonic X800
cicous
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vitt 29. 9. 2006 13:40

tak az se k tomu dostanu hodim je sem :)
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cektu 30. 9. 2006 20:44

nemáte někdo to Doonio? jsem si asi vybral Doonio Cube 512 MB s FM za 1890...je to na AA baterku, což je super, a výdrž má udanou 30 hodin, což je i 4x více než jiné v této cenové kategorii...

jestli ho někdo máte, tak sem něco napište
Pomozte odstranit smrt z našich silnic, jezděte po chodníku!!
cektu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yakkuru 3. 10. 2006 21:44

Vitt píše:1 album asi 70 MB se mi nahravalo tak 5 minut

Tohle je ale fakt šílené. To když chceš zaplnit celou kapacitu 2 GB, tak tomu musíš nechat 2 a půl hodiny?
yakkuru
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JaKas 4. 10. 2006 05:30

cektu píše:nemáte někdo to Doonio? jsem si asi vybral Doonio Cube 512 MB s FM za 1890...je to na AA baterku, což je super, a výdrž má udanou 30 hodin, což je i 4x více než jiné v této cenové kategorii...

jestli ho někdo máte, tak sem něco napištem/quote]

mam to ho taky vyhlídlej ale jestli pockas do cvrtka tak vyjde v casopise computer recenze a prej tam dopadl hofne dobre ma ji v planu naskenovat a hodim sem link
Odborník nemůže rozumět všemu, je omezován svým oborem. Kdo není v ničem odborníkem, není ničím omezován.
JaKas
Junior

Odeslat příspěvekod DannJ 5. 10. 2006 14:02

Dnes jsem si přečetl recenzi v časáku Computer. Doonio Cube skončil na krásném 5. místě z 22 což je velmi dobré umístění vzhledem k jeho ceně 2490,-. Do dneška byl můj favorit Creative zen nano plus, ale nakonec jsem objednal Doonio, jelikož je zen už přecejenom starší kus. V testu Doonio dopadl dokonce lépe než nový Creative Zen V plus se 2GB, jenž skončil na 7. místě, takže volba byla jasná.
DannJ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vitt 5. 10. 2006 17:35

to yakkuru : kvuli tobe sem si vzal do ruky stopky a ... 75 MB trvalo 2 minuty a 7 vterin :) , nezda se mi to silene a sry za tech 5 minut :)
Vitt
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka