který mp3/mp4 prehravac, 1GB, 2500Kc, radio, video

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pRINCEZNNA 5. 10. 2006 18:44

Vitt...jaky ma ten evolve zvuk ( s cim porovnavas,co mas za sluchatka)?? ( pls )..hlasitost,vadrz baterky..kolik MB ma 1 min videa ....????? ..diky za odpoved :)
Skool of hard Knocks !!!! ..DnB positive :)
pRINCEZNNA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cektu 5. 10. 2006 20:29

tak jsem si objednal to Doonio, nakonec verzi 1 GB...držte mi palce
Pomozte odstranit smrt z našich silnic, jezděte po chodníku!!
cektu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stag 5. 10. 2006 21:22

Tak nezapomen ten doonio zhodnotit az ti dojde za ty penize vypada slusne. Doufám že zítra dorazí computer sem na to srovnaní docela zvědaý
stag
Junior

Odeslat příspěvekod JaKas 6. 10. 2006 06:43

Zajimalo by me jak jsi spokojeny s evolve dream taky zvazuji koupi.Myslim tim vydrz baterie, kvalita zvuku,plynulost videa, hlasitost,kolik MB ma 1 min videa ....????? a dalsi zkusenosti diky moc
PS:jsme strasne otravny vid?
Naposledy upravil JaKas dne 6. 10. 2006 19:16, celkově upraveno 1
Odborník nemůže rozumět všemu, je omezován svým oborem. Kdo není v ničem odborníkem, není ničím omezován.
JaKas
Junior

Odeslat příspěvekod Vitt 6. 10. 2006 14:21

Ohledne kvality zvuku toho evolve , fakt nevim jak to porovnat , je to muj prvni a jediny mp3 prehravac a sluchatka mam za 200 Kc , nicmene me se zda dobra , hlasitost mp3 je celkem vysoka , ale taky nemam porovnani , akorat hlasitost videi je mala , jeste sem ale neprisel jestli za to muze prehravac nebo konvertor ( Nevite jak jednoduse zvysit hlasitost souboru avi , mpg a tak ? ) , vydrz baterie jsem take zatim nevysledoval ( nebudu nechavat v kuse prehravat video , merit a hlidat za jak dlouho se vybije baterie ) ale mam ho od minule stredy a nabijel sem ho 3x , bohuzel zase nemam srovnani s jinym prehravacem :(
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kubic 11. 10. 2006 16:54

zdravim, Doonio Cube mam 1GB a je to spica. Mas uplnou pravdu, ta vydrz je fantasticka,ale je to dokonce 45 hodin na tuzkovku. Uplne jsem koukal. A zvukove je take 1 A ta cena je nesrovnatelna s ostatnimi. Myslim, ze to je jasny trhak pred vanocemi, kdo si budete vybirat mp3 tak jedine Doonio Cube. Vsem doporucuji. Jestli chcete, rad Vam odpovim na dotazy ohledne tohoto krasavce,tady je email.
kuba.now@seznam.cz
kubic
Junior

Odeslat příspěvekod stag 11. 10. 2006 19:18

Mohl by jsi napsat jak rychle ti jede kopirovani mp3 do prehravace. V computeru psali ze ma jen usb 1.1 a kopiruje hodne pomalu
stag
Junior

Odeslat příspěvekod DannJ 12. 10. 2006 11:17

Od včerejška mám Doonio Cube, takže se klidně ptejte.
USB má 2.0. Neměřil jsem rychlost, ale celý disk 512Mb jsem zaplnil za pár minut asi 5-10min, takže to není zas tak strašné.
DannJ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shitter 12. 10. 2006 23:41

Vitt a jini majitele EVOLVE DREAM:
ted jsem cetl na jedne strance koment od cloveka, kteremu se Evolve Dream nejak nezamlouval tak bych se te rad zeptal na nektere veci.

1)jak je to s videem: pry obraz super zvuk ale je u nej trhany jak svina
2)nekdy tlacitko po zmacknuti nezareaguje
3) nekvalitne prelozene menu a cely manual

dik moc za odpoved.
shitter
Junior

Odeslat příspěvekod Vitt 13. 10. 2006 14:42

to s tim cukanym zvukem u videi sem psal mozna zrovna ja , nevim jestli jsem to tu uz rikal ale pri nejvetsim rozliseni videa 208x176 se mi seka zvuk , proto to konvertuju do 176x144 a jede to bezproblemu , tlacitka mi reaguji , jen kdyz treba vypnu mp3 prehravac a chci treba jit na video tak se chvili nacita menu , ale to jeasi 2 vteriny a pak je to ok , a co se tyce jazyku tak to bych vubec neresil , je tam sice par chyb ale vyznam z toho pochopis a co se tyce manualu , otevrel sem ho az ted co jsi to napsal a jedina trochu uzitecna vec jsou technicky parametry na konci jinak je k nicemu
Vitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JirkaJirka 20. 10. 2006 09:16

Vitt píše:to s tim cukanym zvukem u videi sem psal mozna zrovna ja , nevim jestli jsem to tu uz rikal ale pri nejvetsim rozliseni videa 208x176 se mi seka zvuk , proto to konvertuju do 176x144 a jede to bezproblemu , tlacitka mi reaguji , jen kdyz treba vypnu mp3 prehravac a chci treba jit na video tak se chvili nacita menu , ale to jeasi 2 vteriny a pak je to ok , a co se tyce jazyku tak to bych vubec neresil , je tam sice par chyb ale vyznam z toho pochopis a co se tyce manualu , otevrel sem ho az ted co jsi to napsal a jedina trochu uzitecna vec jsou technicky parametry na konci jinak je k nicemu

Prosím tě, co se u toho konverzního programu ještě nastavuje. Já zkouším zkonvertovat .vob z DVD s různými rozslišeními. Kvalita - normal. Vždycky, když konverze skončí, tak se spustí AMV player, ale nikdy se na té obrazovce neobjeví obraz. Jde pouze zvuk. Stejně je tomu při zkopírování tohoto AMV do Evolve. Netušíš v čem je chyba?
JirkaJirka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kubic 20. 10. 2006 09:35

Zdravim, opatrne pri vyberu mp3 prehravacu neznackovych.
Radsi bych zvolil cestu znackovych mp3 ci mp4.
Jestli chcete spickovy prehravac,tak Doonio Cube, ktery vydrzi az 45 hodin na tuzkovou baterii a jeste je dostanete k tomu zdarma a ma komplet vse, bez videa teda. Jestli chcete video,tak Stormblue A10 2990 ,ktery uz stoji za to a je to znackovy prehravac.
Samozrejme nejvice mohu doporucit osobne Stormblue A9+,protoze to uz je opravdu ferrari mezi mp3 a neda se srovnat s evolvem nebo ostatnimi. Dotazy na kuba.now@seznam.cz
kubic
Junior

Odeslat příspěvekod hynn3k 20. 10. 2006 22:08

JaKas píše:Zajimalo by me jak jsi spokojeny s evolve dream taky zvazuji koupi.Myslim tim vydrz baterie, kvalita zvuku,plynulost videa, hlasitost,kolik MB ma 1 min videa ....????? a dalsi zkusenosti diky moc
PS:jsme strasne otravny vid?

4 minutovej klip ma neco kolem 10-20MB
hynn3k
Kolemjdoucí

Předchozí stránka