Tak to tu zase trochu ozivim. Konecne jsem se dostal primo do osobniho styku se vsemi tremi prehravaci - E250, T10, E5 a musim rict, ze muj nazor se trochu zmenil.
T10 jsme videl nazivo uz driv-pekny design, maly displej, tloustik.
E5 jsem mel v ruce prvne. Musim rict, ze me zrovna moc neuchvatil. Vypada jako takova "nic moc krychlicka", coz jen podtrhlo me predesle dojmy a tak ji definitivne skrtam.
Zato E250 mi NAPROSTO ucarovala! Vypadala naprosto uzasne luxusne, navic ten kov zezadu je vazne sqely, jako by se nedal vubec poskrabat. Zepredu je to teprv neco, ten displej a rozmisteni tlacitek spolu s otocnym koleckem..krasa pohledet. Trochu jsem si s nim pohral a to otoc. kolecko se ovlada perfektne, sice svym vystoupnutim trochu "omezuje" okolo rozmistena tlacitka, ty se mackaji zprvu s mensimi obtizemi (clovek na to neni uplne zvykly), ale do toho se clovek casem dotane.
Co se tyce zaporu, ktere (pro mne) e250 mela, tak to vemu postupne.
1) FM Tuner: Tak to je jeden z hlavnich problemu, ktere mi zmizely. Bracha mi pujcil na tyden jeho e130, abych si vyzkousel jak casto bych to radio vubec pouzival (normalne ho mam=pouzivam jen prez vikend a to jen posloucham mp3). No a vysledek? Zapnul jsem ho pres tyden asi trikrat a pokazdy po chvili vypnul, pac jsem tam ty zpravy stejne nikdy nechytnul, kdyz jsme zrovna potreboval

. Vysledek-To radio se fakt neda poslouchat!
2)Akumulator: S tim bych se nakonec i smiril, protoze kdyz vidim jak je krasne tenky, a jak jsou ty na AA tlusti.., tak mu to proste prominu

) Vydrz bateria vypada celkem dobre (20h) nacvic bych si pro jistotu poridil rovnou ten batery set. Abych mohl popr. po nakem tom case (rok a vic), kdyby se zhorsila vydrz, ten akumulator vymenit. Tot k tomuto.
3)specialni konektor, konektory nechranene: Mozna se to zda bejt prkotina, ale je to prakticky to JEDINY co me na tom prehravaci fakt vadi!! Nevim proc tam nemohli narvat mini usb s krytkou. A zakryt take slot a karty. Ale zase to neni nic radikalniho... takova drobnost no, ale nastve.
Tak to je zatim k memu vyzkumu/vyberu/vykecu vsechno.
//edit: Takze vy vysledku mi uz vadi jen ten konektor a slabsi vydrz.