Oxygen MSX 205 Smartbox - vaše názory?!

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Dragonnx 20. 9. 2006 20:45

Čuzz lidi,
v dnešním letáku od elektra Proton jsem nalezl zajímavej MP3 přehrávač - Oxygen MSX 205 Smartbox. Stojí 999 Kč, v balení s ním je i SD karta 512 Mb, přehrává sice jen MP3, WMA a WAV soubory, ale to by mi nevadilo.
Máte ho?? Co na něj říkáte?? Půjdou na něj jiná sluchátka než ty, co jsou s ním v balení (např. moje oblíbené KOSSky)?? Budu vidět text proti sluníčku??

Díky za vaše názory a zkušenosti.
K dostání je např. tady a máte tady i nějaké ty parametry:
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=54388

Dragonnx
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 20. 9. 2006 20:53

Taky jsem si ho všiml - ne že by mě zaujal, ale já "checkuju" v letácích všechny MP3 přehr. :) Konektor má jako snad všechny ostatní MP3 přehr. 3,5 mm jack, takže tam strčíš jakékoliv Kossy. Displej má černobílý, tudíž bych se čitelnosti nebál. Ještě je otázka, jestli vydrží fakt těch avizovaných 12 hodin, nebo míň (bude asi záležet na baterce). V kombinaci s větší kartou by to pro nenáročného posluchače mohla být dobrá volba, já bych do toho ale nešel (jsem ale trochu vybíravý :) ).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dragonnx 21. 9. 2006 19:09

ConPower píše:Taky jsem si ho všiml - ne že by mě zaujal, ale já "checkuju" v letácích všechny MP3 přehr. :) Konektor má jako snad všechny ostatní MP3 přehr. 3,5 mm jack, takže tam strčíš jakékoliv Kossy. Displej má černobílý, tudíž bych se čitelnosti nebál. Ještě je otázka, jestli vydrží fakt těch avizovaných 12 hodin, nebo míň (bude asi záležet na baterce). V kombinaci s větší kartou by to pro nenáročného posluchače mohla být dobrá volba, já bych do toho ale nešel (jsem ale trochu vybíravý :) ).i/quote]

Já mám ještě dalších 512 Mb jako MMCéčko z předešlého telefonu - takže to bych měl 1024 Mb, to je dost, ne :) !? Jo a ještě chci k Vánocům ke svýmu Siemensu S75 gigovku... :) . To je místa, jak hrom :) . To už by bylo docela dost slušný, ne?!
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Junior

Odeslat příspěvekod Marus 14. 2. 2007 08:25

Me by jen tak zajimalo, jesi nahodou neivte, kde se da stahnout novy FW na tuto znacku a konkretne tento typ MP3. Vubec nikde jej nemuzu najit.
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
Marus
Kolemjdoucí