Sandisk Sansa e250 - problem so zvukom

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Smokie 30. 9. 2006 13:48

Dobry den,
pred par dnami som si kupil tento mp3 prehravac. Som s nim pomerne spokojny, len objavil sa jeden obrovsky problem a to skresleny zvuk. Pri drvivej vacsine pesniciek ide hudba pekne (niekedy je nieco skreslene), ale spev je bud minimalne pocutelny, alebo sa ozyva ako keby z ozveny. Neviem co s tym robit.
Stretol sa uz niekto s takymto problemom? Poradte, prosim.
Smokie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MauT!nek 1. 10. 2006 11:17

čau čau, napadá mě že by to mohlo být možná ekvalizerem, mrkni se jaky mas nastaven, dej to na classic...
jaký datový tok máš u mp3? nejlepší je to mít co nejvíc, tedy 320kbps, zkus taky jiná sluchátka jestli to není sluchátky...jinak já mám e270 a žádné zkreslení nepozoruji..
Spokojený majitel SanDisk Sansa e270 6GB flash přehrávače
MauT!nek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smokie 1. 10. 2006 13:04

Ahoj,
ekvalizer bola prva vec, ktoru som vyskusal.
Zajtra idem vyskusat nejake kvalitnejsie sluchatka v elektroshope a uvidim, ak to nepomoze, tak asi vazne budem musiet reklamovat, to sa mi nechce velmi. Kto vie ako dlho im to bude trvat, kym to vybavia...

Skusal som updatnut firmware, ale okrem zvysenej hlasitosti zvuku a moznosti si nastavit ekvalizer (nie len vybrat z niekolkych prednastavenych) to nic nevyriesilo.
Smokie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bass 20. 10. 2006 13:20

ja si tiež myslím že to môže byť tým ekvalizérom,alebo naozaj skus vyšší datový tok u mp3, mohlo by to pomôcť...odkial si upgradoval firmware? 8)
bass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smokie 20. 10. 2006 14:05

Uz som pisal, ze to ekvalizerom nie je.
Firmware som stiahol zo stranky sandisku. Datovy tok vacsiny mp3 je 192kb/s, co je uz dost vysoke.

A uz je to jedno. MP3P uz pred tyzdnom odisiel spat k predajcovi.
Smokie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bass 21. 10. 2006 09:16

to mi chceš povedať,že odisiel nadobro? sa ti pokazil? :(
bass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smokie 21. 10. 2006 11:07

Ano. Po niekolkych hodinach od prebratia, sranda nie? Poslal som im to este v siedmy pracovny den po prebrati bez udania dovodu, pretoze takto by mi mali poslat spat peniaze a vzhladom na to, ze jeho cena klesa, tak na tom aj nieco zarobim ked si ho objednam znova (uz teraz klesla jeho cena o 150 korun, co mi uz kryje jednu platnu za donasku). A po tyzdni sa mi ozval technik, pretoze chcel vediet kde je chyba. Tak som zvedavy ako sa to bude dalej riesit.

Predtym som bol v roznych audioobchodoch a skusal som sluchatka a ziadne ten problem nevyriesili. Stale boli vokaly (a spev celkovo) v pozadi, alebo ako ticha ozvena a hudba isla dobre.

Inak neverili by ste aky je dnes problem v audio obchodoch skusat sluchatka, co je podla mna jedna z najdolezitejsich veci pri kupe sluchatiek. Nikto vam ich nebude chciet dat vyskusat, pretoze vsetky su v zaliatom obale a akosi kazdy zabuda na to mat na sklade jeden kus z kazdeho na skusanie...
Smokie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JendaLinda 21. 10. 2006 11:18

Napadá mě jedině, že by to mohl způsobovat zapnutý filtr pro potlačení zpěvu. Je však divné, že by něco takového bylo defaultně zapnuté.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Smokie 21. 10. 2006 11:25

Taka funkcia tam ani nebola, takze asi nie. Skor to je ozaj "len" mechanicka chyba vystupu.
Smokie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kajmani 21. 10. 2006 12:32

no uz se s tim netrap a nech si to vymenit,to bude asi nejlepsi:)
kajmani
Junior

Odeslat příspěvekod Smokie 21. 10. 2006 13:31

Uz som ho minuly pondelok poslal spat k predajcovi :wink:
Smokie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bass 25. 10. 2006 11:18

ja som moj mp3 sansa e250 kupil 6.10.2006 do servisu som ho zaniesol 10.10, závada nedal sa zapnúť, takto pekne po troch dňoch zomrel môj kamarát na cesty...Ked mi prisiel po 2 týždňoch z opravy skoro som spadol z nôh,ked som to uvidel na predajni!!! Prehrávač doškriabaný, obitý no katastrofa...užaj išiel naspäť...no *****ý som bol poriadne,tak teraz čakam na nový kus aspoň tak mi slúbili...Servisný technik sa môže hambiť...FUJ, šuplikant jeden!!!
bass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smokie 25. 10. 2006 18:02

Nestras :D
Smokie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vencos 27. 10. 2006 20:25

2bass: Kdes to kupoval?
BTW myslíte že je Dobrý kupovat u Datartu?
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Smokie 28. 10. 2006 07:01

Vencos píše:BTW myslíte že je Dobrý kupovat u Datartu?t/quote]

Podla mna ano, je to lepsie ako to kupovat cez e-shop, pretoze reklamacia potom teoreticky nezaberie tolko casu. Lebo co sa tyka reklamovania vyrobku z e-shopu, tak to berie mesiace... Kamaratka si kupola mp3p cez mall.cz, pokazil sa jej, tak ho poslala do prahy na reklamaciu a po mesiacu jej ho poslali spat s tym, ze ho ma poslat do autorizovaneho centra v prahe(!!!). Cize takto to islo z vychodneho slovenska do prahy, potom spat na SR a zase do prahy, pricom nechapem, preco ho oni rovno nemohli poslat postou cez ulicu dalej a to nehovorim o postovnom, ktore musela zaplatit... A teraz cakala dalsi mesiac kym jej tu reklamaciu vybavili. A u mna to s hej.sk je rovnako. Uz cakam myslim treti tyzden.
Smokie
Kolemjdoucí

Další stránka