MP3 prehravac nebo mobil?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pavels4 3. 10. 2006 20:21

Tak co vyuzivate pro poslech hudby?
Ja mobil - Nokia N70
pavels4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kuzmo 3. 10. 2006 20:43

zalezi od situacie. Ked idem napr do mesta a viem, ze sa ide pit a mohlo by sa nieco playeru a sluchatkam stat tak berem mobil SE K700i s prilozenymi sluchatkami. ;) Ale kedze ma bolia usi z takychto sluchatok tak sa snazim pouzivat mobil na prehravanie hudby co najmenej. (viem, ze sa da zohnat redukcia k mobilu ale pride mi to trosku uchylne mat Koss Porta Pro zapojene do mobilu :? :shock: asi som cudny)
kuzmo
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 3. 10. 2006 20:50

kuzmo píše:(viem, ze sa da zohnat redukcia k mobilu ale pride mi to trosku uchylne mat Koss Porta Pro zapojene do mobilu :? :shock: )

moje řeč
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ency 3. 10. 2006 21:56

Zásadně MP3ku, protože monil potřebuju mít připravenej kdykoli tzn. nabitej.
Budoucnost patří atomu.
Smrt Bursíkovi
Majkl má rád garáž, ale stydí se za to. :mrgreen:

Nenesu odpovědnost za následky, které mohou vzniknout či vzniknou aplikací mé rady! :D
Ency
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 3. 10. 2006 22:15

Do skoly a spat pouzivam mobil (SE D750i, 1GB MSPD a MDR-EX71SL). Na dlhsie cesty si berem Sony MD a Porty Pro. V poslednom case si ale radsej beriem aj MD aj mobil, pretoze redukcia z HPM-70 zacina nejak haprovat, mam nieco s kablom... Ale na Vianoce si idem kupit nejaky HDD player od iAudio, cize som za prehravac...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sidlenci 4. 10. 2006 00:41

tak mobil (Nokia N73 @ 2.0 GB SanDisk Mobile miniSD @ AD-46 @ MDR-EX71SL) využívám především na krátké cesty po městě, páč můj přehrávač je prostorově výraznější a obvykle se mi ho nechce tahat. Jinak beru s sebou mýho Bobíka (iRiver H340), protože na něm si ten poslech prostě víc vychutnám.
sidlenci
Junior

Odeslat příspěvekod fatman 4. 10. 2006 07:27

Přehrávač, bo jak je psáno výše, když mi dojde šťáva v přehrávači je to menší zlo, než když mi klekne mobil.
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod lukiboy15 4. 10. 2006 07:50

MP3 prehrávač je na počúvanie hudby a telefón na volanie. :roll:
lukiboy15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 4. 10. 2006 07:58

K750i... Vetsinou to posloucham pri ceste autobusem ze skoly, takze extra luxus nepotrebuju, staci mi 1GB karta a redukce na 3.5 ...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 5. 10. 2006 10:35

Motorola MPx220. s redukcí na 3,5 a kvalitními sluchátky není absolutně co řešit, za stejně kvalitní samostatný mp3 player bych vyhodil do kanálu tak 4 litry.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod coolio 5. 10. 2006 20:48

podle me je MP3 v mobilu zbytecnost...zere to akorat baterii, coz povazuju na mobilu za hlavni vlastnost....
iRiver iFP-390T - sice stařec ale good....
coolio
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 5. 10. 2006 21:20

jj, baterku to zere, no nie zas nejak moc... ja denne pocuvam cca. 2-3 hodiny mp3 a sem-tam zahram nejaku tu hru a telefon nabijam kazde 2-3 dni, co nie je az take zle...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Xemiq 6. 10. 2006 17:29

Ja zatim prehravac nemam,takze D750i + 512mb + PX 100,no pri pocuvani tak 4 - 6h denne,to zere baterku (aj s telefonovanim) vcelku dost. Nabijam aj kazdy den. A ta redukcia nic nevydrzi,takze idem kupit mp3 player.
Ten mobilik je vyuzitelny fakt len na nejake kratke cesty,inak jedine player..
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod LuKoCH 6. 10. 2006 19:26

Pokud je ten mobil nejaky W750i tak myslim ze docela v pohode, jenom bych se bal vydrze baterky.
Jinak jednozancne player !
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ghull 6. 10. 2006 19:47

Ja mam vyhradne muj malinky sony NW-E75, drive jsem pouzival SE K700i ale tam se toho moc neveslo (ale obcas ho taky pouziju na radio kdyz se mi vybije mp3-coz se ale casto nestava protoze s nim udelam i 50hod prehravani na 1 AAA 950mA). Ale jak uz bylo receno prede mnou...mobil ja na volani, mp3 player na poslouchani hudby.
Ghull
Kolemjdoucí

Další stránka