od DannJ 12. 10. 2006 08:02
Zatím jsem spokojenej. Dokonce má krabice český popisky a je tam i český manuál. Jenom mě trochu znervózňuje, že je to čínský výrobek, ale distribuční firma co ho dodává na český trh se mi zdá solidní. Jinak zvuk se mi zdá kvalitní i se sluchátky. V adresářích jsou české názvy souborů korektní, ale při přehrávání nejsou ID3 tagy v češtině, zobrazují se klikyháky. Distributor to prý dá do pořádku v některým dalším firmware, tak uvidíme. Hlasitost má 30 stupňů, přičemž já poslouchám mezi 9 a 15, hlasitost nad 20 už je na utrhnutí uší. Podporuje adresáře, takže výběr konkrétní skladby je rychlý. Je možné si skladby uložit do oblíbených. Co mi trochu vadí je, že neumí přehrávat opakovaně jeden adresář, ale buď jednu skladbu, všechny skladby, ukázky, náhodný výběr a náhod. výběr s opakováním. Umí také zobrazení textu skladby s koncovkou .irc. Diktafon se dá použít jen na blízko, takže na nahrávání přednášek to není. Rádio hraje slušně, ale při chůzi občas zachrčí, záleží na signálu. Podporuje automatické vyhledávání stanic i manuální. Já mám uložených 9 stanic na auto.
Výdrž baterií je opravdu slušná, hraju druhý den a zatím plný počet čárek. USB má 2.0, celý disk jsem zaplnil za pár minut. Povrch těla přehrávače je pogumovaný, nikde nic neskřípe ani nevrže a věřím že by případný pád na zem vydržel, ale zkoušet to nebudu. Abych to shrnul, přehrávač se mi líbí, jak na pohled, tak z hlediska kvality i zpracování, pokud mi vydrží bez poruchy budu spokojen.