Taky sem se rozhodoval mezi Doonio Cube a Emgeton X3. Nakonec jsem Doonio vyloučil.
proč: špatný firmware, nikdo neví kdy bude, nezobrazuje dobře české znaky a celkově má drobné chyby (viz. diskuse). Neznámá značka a není ještě moc rozšířený, navíc pouze nákup přes internet. Pochybná a vtíravá reklama od různých „přispěvovatelů“ ve mě důvěru neposílila. Nejsou to ale mé poznatky, vyčetl jsem to zde v diskusích, které už asi měsíc sleduji.
Na druhou stranu jeho vzhled není špatný, má dlouhou výdrž i když v testu na nabíjecí baterie to zas tak pravda nebyla, vysouvací USB konektor je dobrá vychytávka. prý kvalitní zpracování. A poměrně mnoho funkcí, přiznejme si jeden fakt ohledně funkcí, 90% funkcí stejně nevyužím.
Teď se rozhoduji mezi X3 a E3 ale asi na 90% jsem rozhodnut pro E3. E3 je sice poněkud dražší, ale celkově je to vyšší třída a jsou k němu poměrně kvalitní sluchátka. Jeho vzhled se mi asi nejvíce líbí a vzhledem k tomu, že se jedná o vánoční dárek je důležité aby se i mé drahé polovičce.