Majitel EP630 je tady

:-B
Podle mě jsou dobré. Tohle jsem psal přes SZ jednomu uživateli:
[quote="Já jsem";Ahoj,
já měl taky předtím jenom pecky, tak jsem se před nákupem bál, jaký budou in-ear. Zatímco pecky se do ucha jen "zavěsí", EP630 a podobné zasuneš do té ušní díry . EP630 se zasouvají asi tak po stříbrný proužek, takže celé gumy jsou ukryté v uchu (odhaduju 1cm). Ze začátku je to samozřejmě nezvyk, ale po pár minutách už je necítíš. Než jsem je měl, zvažoval jsem ještě Plugy kvůli tomu, aby se do ucha vytvarovaly. Ale guma se tvaruje taky, takže nic netlačí.
Nástavce jsou tři, používám střední. Velikostí se liší a nějaký si rozhodně vybereš. Trochu nepříjemné je, že se na nástavce zachytává ušní maz a když je potom vytáhneš, kousek tam zůstane . Ale není to nic vážnýho, stačí otřít a gumy jsou zase čisté. Tím, že jsou sluchátka přímo v uchu, slyšíš každý větší pohyb kabelu (např do něj cvrnkneš prstem). Když ale zapneš hudbu, už nic neslyšíš.
Tlumí okolí řekl bych dost dobře - dřív jsem měl na svém přehrávači ve městě hlasitost 24 a slyšel jsem i hodně okolí, teď mám 21-22 a slyším jen hlasité zvuky (zvuk motoru v autobuse ne). Nicméně to tlumení není nijak vražedné, když koukáš kolem sebe, nic by se ti nemělo stát.
Teď ty basy: Díky zasunutí hlouběji do ucha mají lepší basy a zvuk celkově. V předchozích peckách basy nebyly úplně špatné, ale v EP630 jsou mnohem silnější a jakoby plastičtější - prostě takové "zajímavější". Přebasované Plugy jsem neslyšel, ale myslím, že Creativy přebasované nejsou, jsou tak akorát. Kvůli jejich konstrukci ti je z hygienických důvodů v obchodě asi vyzkoušet nedají. Na druhou stranu, zboží koupené přes internet (při poslání, ne vyzvednutí) lze do 14 dnů vrátit. Já je koupil na základě informací, které jsem našel na netu a které mi poskytl uživatel "dta" - taky má EP630, tak mu taky můžeš poslat SZ (on bude určitě rád ).
Bratříčky Creativů EP630 jsou Sennheisery CX300. CX300 stojí 1300 a mají odlišné drobnosti (kabel symetrický X asymetrický, zlatý X stříbrný jack, koncovka rovná X do L). Podle někoho jsou stejné, podle jiných hrajou jinak. Já myslím, že jsou stejné.
Tak to je vše. Snažil jsem se napsat, co mě napadlo. Jestli jsem na něco zapomněl, napiš. /quote]