Rada,jestli jit do Emgeton M6 ,nebo si nechat StormBlue A9+

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pjontr 22. 10. 2006 20:38

Prosim o vase nazory,
pred tydnem jsem si koupil StormBlue A9+ 2Gb a jsem s nim velice spokojen.Ted jsem ale objevil novinku Emgeton M6 od čínského výrobce Meizu.Cenove jsou na tom stejne.A tak mi vrta hlavou,jestli nemam ten Stormblue A9+ jeste vratit a koupit si tu M6.Mam na to jeste tyden cas :)
Co byste mi poradily.Nebyli jste treba na invexu a nemeli jse moznost tu M6 vyzkouset.Libi se mi,ze ma vetsi displej ,rozliseni a pisou,ze ma lepsi nastaveni ruznych efektu u hudby.Ale zase horsi vydrz,nema slot na SD karty a nekde jsem cetl,ze Stormblue ma lepsi,ostrejsi displey.
Prosim napiste mi vase nazory,zkusenosti s obema prehravaci,abych nevratil Stormblue A9+ a pak si to nevicital!!
PS: Je to muj prvni prehravac,a tak nemam moznost porovnat zvuk s jinym.Myslite si,ze Stormblue A9+ hraje kvalitne?Mam sluchatka Koss Spark Plug. Ale jak sem psal,nemam to s cim porovnat :( Diky
pjontr
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 22. 10. 2006 20:53

Já bych si Stromblue nechal je to pěkný a kvalitní přístroj
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tudlik 22. 10. 2006 22:49

Nazdar,
no na invexu sem byl. Oficialne tam nebyl na vyzkouseni ale vsiml sem si ze jeden typek ho tam mel tak sem ho poprosil jestli by mi ho na chvili pujcil. Tak sem si s nim pohral. Vypada hezky, je maly, video je dobre, ale mel ho v takovem pryzovem obalu (takze emgeton uz si sam neni jisty ze ten prehravac neco vydrzi tak k nemu dava obal.) Nevim nevim, vydrz je tam o dost horsi.. zitra muzem trebas pokecat pres icq ale ted uz sem fakt unaveny a nemysli mi to :lol:
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod LuKoCH 23. 10. 2006 20:56

Na Invexu jsem byl, ale stánek od Emgetonu jsem nenašel, byl jsem tam ve spěchu a nevychutnal si ho.
Jediná možnost jak to zjistit je, že si to sám zkusíš. Všude se to píše a vím z vlastní zkušenosti. Nesázej víc na cizí zkušenosti než na svoje poznatky.
LuKoCH
Mírně pokročilý