V100? V200? Nano Plus?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Killian 29. 10. 2006 00:22

Vyberam si MP3 prehravac a uz mam aku-taku predstavu co chcem, ale v par veciach si vobec nie som isty.

Tak napriklad pozeram, ze Creative MuVo V100 1GB stoji v jednom obchode 2250 Sk. Tak to je vazne super cena. Ale teraz mi povedzte, aky je rozdiel medzi V100 a V200? Docital som sa, ze V100 je dokonca novsia verzia (dlhsia vydrz, podpora lyrics) ALE vraj ma USB1.1? To znie ako vtip... starsie MuVo V200 ma USB2.0 a novsie V100 iba USB1.1? Okrem toho MuVo V200 je dost problem zohnat v gigovej verzii a este je aj drahsie.

Snad by som si vystacil aj s Creative Zen Nano Plus, 1GB verzia stoji 2600Sk. Nevyhoda - nema integrovany USB konektor (snad by som to aj prezil...). Ale vsade citam, ze sa tam lame nejaka suciastka vzadu?

To je diabolska volba...

Alebo poradte nieco - chcem pocuvat MP3 :lol: , vyzor nie je dolezity, displej tiez nie je dolezity, chcem HLAVNE kvalitu, aspon zakladnu mechanicku odolnost, 1GB by mal stacit a MUSI to bezat na nabijatelne baterky (nie vstavany akumulator). Rozhodujuca je cena, chcel by som to v rozmedzi 2000-3000Sk, viac nie. Sluchatka mam vlastne, takze od toho volba nezalezi.
HP NX6125
Killian
Junior

Odeslat příspěvekod johnnym 29. 10. 2006 08:23

Já Zen Nano Plus mám a co se některým vzadu láme je kryt baterie. Záleží samozřejmě na tom, jak se k přehrávači chováte. Já s krytkou nemám nejmenší problém.
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod divotvorca 29. 10. 2006 09:09

To Johnym: krytku casom ulomis si pis :mrgreen:
To Killian: ak sa nemylim V200 am i radio..preto ta cena..povodne som si planoval kupit V100 podobne ako ty ale odradil ma 1.1 usb...chcem pouzivat mp3 aj ako kluc a s 1.1 by to bolo skredy sen...zen nano plus som nexcel koli tomu ze k nemu treba kablik-ike je sucastou dodavky....proste chcel som mat usb kluc a nie stale sebou vlacit kabel-neviem pokial to budes pouzivat len na hudbu ok..ale ja prenasam i datat popripade si hudbu stahujem tu i tam a to by mi vadilo...tak som nakoniec kupil muvo tx se 512 kapacita mi plne staci...povodne som xcel 1Gb ale nelutujem...proste hudby tam mavam okolo 8 albumov a to plne staci...1Gb nezachrani...to aspon 8 potom by to malo zymsel..ale na kazdodenne pocuvanie staci mi 512...a kazdy 2 den si menim obsah...vydrz na baterku 8dni-alebo 16hodin vkuse...usb 2.0...vsetko je ok..ak mas neake otazky kludne sa pytaj..pouzivam k tomu koss porta pro
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod johnnym 29. 10. 2006 10:56

2divotvorca: Mam ho od Vánoc a nosím ho pořád v kapse, tak uvidíme :)
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod divotvorca 29. 10. 2006 10:58

To: Johnym: aj len vravim z toho co viem od inych...ze oiked si davali pozor tak to odlomili...ale neviem ako tak pozeram na ten moj aj ja mam vcelku jemny ten kolik...budem davat pozor a uvidim...
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod LuKoCH 29. 10. 2006 11:31

Já mám Zen Nano Plus. S tou součástkou je to tak. Na krytce na baterku máš malý zobáček, který jí tam drží. Je velmi křehký. Já už jsem ho jednou zlomil, přehrávač mi spadl na zem a krytka vylítla. To se může stát komukoli kdykoli.
K mému překvapení mi ji Creative, po mém zažádání, poslal nazpět. Speciál zásilka z Francie, nic jsem neplatil.
Ale s tím zas tak nepočitej, mohli by to poslat, ale zase nemuseli.
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Killian 29. 10. 2006 13:23

divotvorca píše:tak som nakoniec kupil muvo tx se 512 kapacita mi plne staci...povodne som xcel 1Gb ale nelutujem...proste hudby tam mavam okolo 8 albumov a to plne staci...1Gb nezachrani...to aspon 8 potom by to malo zymsel..ale na kazdodenne pocuvanie staci mi 512...

Pozeral som tie MuVo TX - v jednom obchode som nasiel 512MB verziu za 1549Sk, to je perfektna cena... Rozmyslam nad tym.
Radsej by som bral 1GB, ale to som nikde nenasiel za nejaku dobru cenu, vsade to zacinalo az od 2600Sk. A doplatit tisicku z 512 na 1GB... Zda sa mi to vela.

Skoda, ze ten Zen Nano Plus ma taku vyrobnu chybu, nechapem preco to neopravia... Inac by som to aj bral.

Takze mozno nakoniec zoberiem ten MuVo TX 512MB za 1549Sk...
Alebo viete este o nejakej inej dobre volbe?
HP NX6125
Killian
Junior

Odeslat příspěvekod divotvorca 29. 10. 2006 13:32

jj za tu cenu ho mam i ja v baleni i sluchatka..vraj su schopne ja som ich este nikdy nepouzil..a 512 ako som vravel mne staci...neviem anco xces 1Gb?...vyuzijes to?a creative-primerana cena kvalite...su ok
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod Killian 29. 10. 2006 13:38

Neviem ci by som 1GB vyuzil... :)
Takze jasna volba. Sluchatka mam Koss Spark Plug.
Objednavam to dnes.

Dakujem za rady, usetrilo mi to prachy ;).
HP NX6125
Killian
Junior

Odeslat příspěvekod divotvorca 29. 10. 2006 13:40

Killian píše:Neviem ci by som 1GB vyuzil... :)
Takze jasna volba. Sluchatka mam Koss Spark Plug.
Objednavam to dnes.

Dakujem za rady, usetrilo mi to prachy ;).

rado sa stalo...myslim ze budes spokojyn...ja amm porta pro..a je to good
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod kuzmo 29. 10. 2006 15:41

mno ja mam MuVo TX SE 1GB a som max. spokojny...skus sa na ten kuknut :wink:
kuzmo
Junior

Odeslat příspěvekod Killian 29. 10. 2006 15:50

Uz mam objednane to co mas ty, ale 512ku - kvoli velkemu rozdielu v cene a chcel som cim menej za to dat.
HP NX6125
Killian
Junior

Odeslat příspěvekod kuzmo 29. 10. 2006 15:52

hmm tak pohoda...budes spokojny ... len mne by bolo 512 malo :?
kuzmo
Junior

Odeslat příspěvekod Killian 31. 10. 2006 14:59

Hmm... Prave mi volali z Programingshop.sk - v piatok vypredali posledne MuVo TX a V200, a ze to uz bol len vypredaj a Creative ich uz prestal vyrabat. Odporucili mi V100 - by som aj bral, ale tam je USB1.1 (co je dost na hlavu, kedze V100 je vlastne vylepsena verzia V200, a ten ma USB2.0). Co teraz?
Neviete nejaky shop kde este kupim MuVo TX za porovnatelnu cenu?
Som teraz v Ziline, ale Nay a Datart maju vsetko brutalne predrazene.
HP NX6125
Killian
Junior

Odeslat příspěvekod divotvorca 31. 10. 2006 15:57

Killian píše:Hmm... Prave mi volali z Programingshop.sk - v piatok vypredali posledne MuVo TX a V200, a ze to uz bol len vypredaj a Creative ich uz prestal vyrabat. Odporucili mi V100 - by som aj bral, ale tam je USB1.1 (co je dost na hlavu, kedze V100 je vlastne vylepsena verzia V200, a ten ma USB2.0). Co teraz?
Neviete nejaky shop kde este kupim MuVo TX za porovnatelnu cenu?
Som teraz v Ziline, ale Nay a Datart maju vsetko brutalne predrazene.

ja som kupoval v sharku..skus tam...tam bol za cenu cca 1560...neviem uz presne...v100 koli 1.1 som neriesil..
today will be a good day
divotvorca
Junior

Další stránka