VKV vysilac, prakticke zkusenosti

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod BruceW 14. 11. 2006 16:59

Zajima mne nazor zkusenejsich, jake mate prakticke zkusenosti s VKV vysilacem v MP3 prehravaci?
Vyhledl jsem si za slusny peniz Orava MPR-12 ktery prave tuto funkci ma, jak moc je to v praxi pouzitelne? Nechce se mi za MP3 moc utracet, mam to akorat do fitka, do auta a tak.
Diky!
BruceW
Junior

Odeslat příspěvekod Obyvatel 14. 11. 2006 17:02

Vysilac v prehravaci ?
Obyvatel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wojta 14. 11. 2006 18:01

Smí se to vůbec používat? Někde jsem četl, že ne.
wojta
Junior

Odeslat příspěvekod JRD 14. 11. 2006 20:19

Ale jo do určitého výkonu bez ohlášení a o vyššího s ohlášením telekomunikačnímu úřadu, mám dojem že od 1W.
JRD
Junior

Odeslat příspěvekod BruceW 15. 11. 2006 09:19

JRD, jo to je presne on. Mne ta funkce vysilace pride zajimava kvuli autu kde nemam na autoradiu vstup a vim ze se vysilaci modul da dokoupit k iPodu. Zajimala mne prakticka pouzitelnost.
Diky
BruceW
Junior

Odeslat příspěvekod JendaLinda 15. 11. 2006 12:05

Tyhle vysílače budou mít dosah řádově několik metrů.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Grifin 15. 11. 2006 12:59

Urcite to je zajimavy pocin ... taky sem koukal na externi vysilaci moduly prave kvuli autoradiu. Tohle je docela zajimave, jenze by mely byt u MP3mena prvorade jine veci min. 1GB a hlavne na baterku, kterou si muzes dobijet a menit jak potrebujes.
Grifin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BruceW 15. 11. 2006 13:37

Mne akumulátor nevadí, možná dokonce vyhovuje více než AAA, nebo AA články, jelikož zabere méně místa a je lehčí. Navíc k té MPR-12 je v základním balení i autonabíječka :D
Omezení paměti na 512 MB mi naštěstí nevadí, mám v mobilu 1GB kartu a stejně si tam dávám každej druhej den jinej mix podle toho jestli jdu třeba na cycling, nebo jen tak cvičit. Zjistil jsem že když toho mám v paměti moc, tak se vždycky zbytečně zdržuju procházením listu. Radši si skladbu vybírám spontánně než abych si dával pevný playlisty. Ale uznávám že to je můj zlozvyk, tobě to třeba sedí jinak.
Podívám se po obchodech a do konce týdne tu Oravu asi objednám, pak se s váma podělím o zkušenosti :-B
BruceW
Junior

Odeslat příspěvekod kokos 17. 11. 2006 00:19

jo to urcite podel... docela by me zajimalo jak to funguje;)
is it nut? no, it is coconut!
kokos
Junior

Odeslat příspěvekod supec 20. 11. 2006 13:30

hm, super, neco takovyho hledam, neexistujou jeste nejaky jiny???
supec
Junior