nebylo to spatny? nezlob se na me, ale patrne spatne slysis . origo sluchatka (bile spunty) jsou OTRES. zni to z nich jako z plechovy trubky - tragicky plochy zvuk, kde nic tu nic.
2 standa.66
iPod Video (tudiz 5g)
mam Koss Porta Pro - hlasitost na max je nepuzitelna (moc velkej kraval, trha to usi)
Apple Macbook White (late 2007) HTC HD2 Sony Alpha A200 (Minolta 28-85, Minolta 50)
TO JE PRAVDA,TY BÍLÝ SLUCHÁTKA JSEM TAKÉ NA PRODEJNĚ ZKOUŠELA-ŠÍLENÝ HRŮZA,TAK JSEM Z TOHO BYLA ZDĚŠENÁ,JAK SLAVNEJ I POD HRAJE A MOJE KOSSKY TAM VYZKOUŠET NEŠLY,TAKŽE MĚ TO OD KOUPĚ ODRADILO.
OPRAVDU HRAJE S KOSS PORTA VELMI DOBŘE?MYSLÍM CO SE TÝČE KVALITY ZVUKU?
JAK DLOUHO TRVÁ ZKONVERTOVAT FILM 1.5H-POČÍTAČ MÁM VÝKONNÝ?
DĚKUJU ZA ODPOVĚ´D
s portama hraje jedna basen - zvuk krasne cistej, slyset je to, co ma byt slyset (hlasky lidi co maji sennheisery neberu v potaz ), hlasitost je taky super
konverze filmu - nevim. iPod mam jenom na prehravani muziku, na filmy mam pripadne pda nebo notebook
Apple Macbook White (late 2007) HTC HD2 Sony Alpha A200 (Minolta 28-85, Minolta 50)
80GB má největší výdrž mezí PMP přehrávači, údaje si jistě najdeš na jejich stránkách. Co se týče "jde do háje", tak to je dané technologií baterek, to se však týká všech zařízení (MP3, MT, PDA,..), jen se o tom samozřejmě v návaznosti na iPod více mluví, ale nijak nevymyk normálu.