Creative ZEN V - nabíjení, pls help

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod TMS 26. 12. 2006 13:22

Mám Creative ZEN V... máma má Motorolu RAZR V3 a její nabíječka má stejnej konektor pro nabíjení jako ta moje mp3...Tak sem se chtěl zeptat jestli by to šlo v pohodě nabíjet přes tu nabíječku od Motoroly - jestli by to něco neudělalo s tou mp3...Díky moc všem za odpověď :wink:
TMS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Readman 26. 12. 2006 19:18

no nevim ja bych to radsi neriskoval...k vanocum sem dostal Creative ZEN V plus, takze je to to samy. Ja sem to vyresil tak, ze sem si za 310,- koupil USB nabijecku ktera je univerzalni a nabijim ho pres ni.
Readman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pomec 26. 12. 2006 22:24

Readman píše:no nevim ja bych to radsi neriskoval...k vanocum sem dostal Creative ZEN V plus, takze je to to samy. Ja sem to vyresil tak, ze sem si za 310,- koupil USB nabijecku ktera je univerzalni a nabijim ho pres ni.

Ahoj mohol by si mi prosim napisat aku nabijacku si to kupil k tomu ZEN V PLUS?Lebo ju zhanam aj ja a neviem ani ako to vyzera.Ked tak hod aj fotku.Diky moc
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod TMS 27. 12. 2006 15:26

jo název by se šikl...dík moc
TMS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Readman 27. 12. 2006 17:40

Je to USB nabíječka Marrel a koupil sem ji na http://www.megaobchod.cz za 310,-. Vypada to normalne, takova mala "krabicka", ktera ma zespoda konektor na USB jako u PC a jenom celou tu krabicku strcis do zasuvky a mp3 se zacne nabijet
Readman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pomec 27. 12. 2006 20:32

Nieco take som nasiel

http://www.kabelmanie.sk/Externa-Nabija ... _g659.html

myslis, ze to bude fungovat?
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod Readman 28. 12. 2006 15:24

No myslim si ze to taky bude fungovat...akorat tam pisou ze je to jenom pro prehravace Stormblue a Digiman ale podle me by to melo jit na vsechny...USB konektor to ma a ten je furt stejnej.
Readman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lord de Wolf 19. 1. 2007 18:32

Čaw, mám taky Creative ZEN V Plus a mám menší problém s nabíjením a následnou výdrží baterie... Jak dlouho se vám ten přehrávač nabíjí? Mám pocit, že každý USBčko do kterýho to strčím má jiny napětí nebo tak něco. Občas se mi nechce naklánět za počák, tak to strčím do USB na předním panelu. Na koleji mám USB přes PCI kartu(old school PC), takže předpokládám, že je tam taky jiná voltáž. A nikdy od koupi(cca 2 měsíce) se mi ho nepodařilo nabít na maximum. Strašně dlouho to trvá. Mám pocit, že jsem zkurwil tu interní baterku. Protože mi to nevydrží hrát dýl než 8 hodin.

PLS HELP!
Lord de Wolf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pomec 19. 1. 2007 23:30

Lord de Wolf píše:Čaw, mám taky Creative ZEN V Plus a mám menší problém s nabíjením a následnou výdrží baterie... Jak dlouho se vám ten přehrávač nabíjí? Mám pocit, že každý USBčko do kterýho to strčím má jiny napětí nebo tak něco. Občas se mi nechce naklánět za počák, tak to strčím do USB na předním panelu. Na koleji mám USB přes PCI kartu(old school PC), takže předpokládám, že je tam taky jiná voltáž. A nikdy od koupi(cca 2 měsíce) se mi ho nepodařilo nabít na maximum. Strašně dlouho to trvá. Mám pocit, že jsem zkurwil tu interní baterku. Protože mi to nevydrží hrát dýl než 8 hodin.

PLS HELP!u/quote]

Dnes som akurat nabijal moj ZEN V+ cez PC USB a trvalo to asi 3,5 hod. do uplneho nabitia. A inak vydrzal mi hrat okolo tych 14h. Mozno niekedy aj viac. Neviem presne, lebo to nestopujem. V poslednom case som pocuval cca 1hodinu kazdy den a to mi vydrzal 2tyzdne. Takze vydrz zhruba rovnaka ako pisu na ofic. strankach. A inak k tvojmu problemu - nechaj to nabit poriadne, lebo myslim, ze problem bude v tom, ze sa to nestihne nabit do plna a preto aj nizsia vydrz baterie.
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod Emppu 29. 1. 2007 23:50

mam mp3 creative nomad zen nx 30gb a zajimalo by me jaky hodnoty musi mit napájecí adapter, vim že 5V ale ty ampery nevim. Nejsem moc technit, de mi vo to, že když to bude mit vic amper tak jestli to spálim, nebo jestli to na amperech nezavisí a spíš de vo to aby to dokazalo dodávat tu určitou hodnotu (kterou nevim a ktera me zajimá) kterou ten prehravac potrebuje k chodu (nabíjení). Předem dik za radu poslanou na mail. zdar Empp
Emppu
Kolemjdoucí