EMGETON E5 Cult - neznámé zařízení

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 27. 12. 2006 23:54

Pod stromečkem jsem našel tenhle mp3 přehrávač (ještě aby né, sám jsem si ho vybral :)) a do dnešního rána šlo všechno naprosto bez problému, jenomže když jsem si chtěl dneska přidat další písničky, tak WinXP (SP2) nahlásilo instalaci "neznámého zařízení", takže do něj nemůžu přidat nic. Přehrávač jako takovej funguje bez problému. Zkoušel re-instal USB řadiče, dokonce i re-instal Windowsů a pořád to samý :?
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tsp 28. 12. 2006 09:42

to same se mi stalo s iAUDIEM U3 ... preinstaloval ve zlosti win 2k (jelikoz jsem melvelkou zlost a par pivicek v sobe,coz znamenalo ze jsem si preformatoval a smazal disk s plno dokumenty des) nainstaloval XPSP2 furt to samy ... vsude jinde mi to funguje zkousel jsem vsechny usb sloty ruzny hokusy pokusy a nic :(

nakonec jsem si pujcil to usb rozsireni na dalsi 4 usb sloty a hle uz to jede sice jen USB 1 ale aspon to jede

druha varianta je prej koupit pci usb kartu tam by to asi taky melo uz jet ale tujsem nemohl vyzkouset a kupovat se mi nechce

btw: jakou mas zakladni desku ? ja mam starou KT ULTRA mozna to ma nejakou souvislost ?
tsp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fuck8r 28. 12. 2006 09:42

o jé, je :o :roll: ... a nezkoušel jsi náhodou updatowat firmware co ? ... mě se zdá že problém není v OS ani v řadičích, či ovladačích ale v přehrávači ...

já mám E5 Cult + Prastarou desku ECS VIA TK 266 s USB 1.1 + dodávaný kabel (a zkoušel jsem i kabel z foťáku) a jde to ...
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 28. 12. 2006 10:33

Mám Asus K8V-X (K8T800), sice není zrovna nejnovější, ale všechny USB porty tam jsou ve verzi 2.0 :? ... a je jedno, jestli to připojím přes originální kabel, kabel od kamery nebo přímo do USB, furt to samý, ostatní zařízení (kamera, foťák, mobil, flash disk, tiskárna, modem, myš) funguje bezchybně :?
Fuck8r: ne, nezkoušel, nebyl důvod, když fungoval .... a teď, když mi ho počítač nedetekuje, tak to ani updatovat nejde :roll:
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 28. 12. 2006 10:38

Zkus ho jeste na jinym PC a pokud tez nepujde tak ho reklamuj.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radpik 28. 12. 2006 13:49

Zdravím, mám úplně stejný problém s mp3 TEAC MP-222. Asi dvakrát jsem na něj v pohodě nahrál, a potřetí se objevila hláška, že USB zařízení nepracuje správně. Přitom na jiném počítači není problém. Taky mám XP SP2. Pokud na něco přijdete, byl bych velmi rád. Díky.
radpik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ansam 28. 12. 2006 14:34

Odporúčam obrátiť sa s týmto problémom na toto diskusné fórum: https://www.emgeton.com/support/phpBB2/ ... eaa0bdf58e
tam ti určite poradia. Vymeň baterku alebo nahraj FW v recovery módu. Postup je uvedený v PDF súbore.
Ansam
Junior