Poradte prosim MP3 prehravac v cene 1500 - 3000 Kc

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod gully 28. 12. 2006 12:44

Zdravim vsechny a chtel bych poprosit o radu, jaky koupit MP3 prehravac v cenove relaci 1500 - 3000 Kc.
Nevim, jestli to staci takto specikovat, ale jestli bude treba cokoli upresnit, rad to udelam.
I0I0II0I0I0II0I0II0I0I0II00I0I00I0I0II0II0I0I00I0II
gully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marty63 28. 12. 2006 13:08

V té cenové relaci bych to viděl asi na:
http://www.123mp3.cz/d/iriver-t20-1gb-light-gold/
nebo

http://www.123mp3.cz/d/iriver-t10-fm-1gb-yellow/
nebo

http://www.123mp3.cz/d/emgeton-minimax- ... -bronze-2/

Všechny tyhle mašinky mají kvalitní zvuk (zejména IRIVER) a podporují OGG Vorbis, protože při téhle kapacitě paměti je to výhoda - při menším bitrate má lepší zvuk než MP3 (i když s novými verzemi enkodéru je to otázka).
marty63
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kromec 28. 12. 2006 13:10

Ja bych doporucil emgeton E3 cult spolu se sluchatky PORTA CULT. Sice je cca o tri stovky drazsi(1GB verze) ,ale kvalita sluchatek je podstatne lepsi nez u ostatnich mp3 prehravacu na trhu.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 28. 12. 2006 13:16

K tomu se přidávám, navíc je nyní na několika eshopech akce, kde je spolu s přehrávačem a portaCult také přenosné skládací papírové repro se slušným T-amp zesilovačem a malé pecky Philips.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod gully 2. 1. 2007 22:24

Nakonec jsem se rozhodnul pro Emgeton E3 cult spolu se sluchatky PORTA CULT.

Diky vsem za cenne rady :wink:
I0I0II0I0I0II0I0II0I0I0II00I0I00I0I0II0II0I0I00I0II
gully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tudlik 3. 1. 2007 11:01

Mohli byste prosim napsat na kterych e-shopech jsou ted na E3 cult akce? rozhoduji se mezi iriver T10FM a E3 cult se sluchatkama porta cult (ikdyz nevim zda je vyuziju protoze jsem mel pujcene porta pro a zdaji se mi krapet prebasovane)
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod kromec 3. 1. 2007 11:11

Tudliku:

Porta nejsou prebasovany ,pravadpodobne sis je zkousels se zapnutym magabass nebo podobnym prznicem zvuku. Zkus si je poslechnout bez jakychkoliv efektu a s vypnutym eqalizerem pak jsou basy akorat a pokud by i pak bylo basu na tebe moc tak neni problem si pohrat v eqalizeru.
PORTA PRO maj jina menice nez PORTA CULT. Original hraje o kapku lepe.
Tady je maj akci s bednama
http://www.mp3store.cz/kartove-mp3-preh ... r-metallic
Zkus hledat na http://www.shopy.cz nejlevnejsi
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tudlik 3. 1. 2007 11:25

kromec:
slysel sem hodne nazoru na porta cult nektere rikaji ze maji stejne menice ze se jen lisi designem a nemaji confort zone a jine ze jsou o hodne zvukove horsi. Napriklad na mp3store psali prodavaci ze nevidi mezi nima zadny zvukovy rozdil... V nekterych recenzich psali ze basy a vysky uplne stejne jak porta pro akorat stredy jsou krapet zahuhlane.

Jednu dobu sem uvazoval o E2cult (protoze si myslim ze velky rozdil mezi nima nebude (jen ten cip a displej s barvickama ktery mi je na nic) Ale kamrad E2 ma a po pul roce ma dost vychozeny joy. Snad to tedy bude u E3 lepsi.
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod kromec 3. 1. 2007 11:35

Ja sem ted na vanoce dostal od jeziska omylem(pral jsem si X3) EMGETON E3 CULT se sluchatky Porta cult. Driv jsem vlastnil SPORTA ted uz par let mam KOSS PORTA PRO bohuzel jsou momentalne v servise takze nemuzu primo porovnat. Muj nazor je ten ze PORTA CULT obsahuji sspise menice ze sluchatek KOSS SPORTA ktere jsou tez velice dobre a hraji jen o trosku hur nez KOSS PORTA PRO. Jak se me vrati ze servisu tak to peclive porovnam.

Ve stereu videu psali tez to nejsou PORTA PRO ,ale i tak je zvuk velice dobrej.
http://www.emgeton.com/reviews/Stereo%2 ... 20CULT.jpg
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tudlik 3. 1. 2007 11:45

jinak prehravac dobry? co displej je videt venku na slunicku (ikdyz je pravda ze ted moc nesviti :-)) jak dlouho realne vydrzi na baterky?
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod Klimber 3. 1. 2007 11:54

no a kdyz uz se tu rozebiraji ty emgetony, co myslite o E5 CULT? je trochu drazsi, ale na baterku AA pry 50hodin hrani
Klimber
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tudlik 3. 1. 2007 11:59

mam kamrada co ma E5 a odeslo mu tlacitko, navic nadava na ten chip co tam je protoze muze mit v prehravaci jen omezeny pocet souboru, zbytek prehravac ignoruje. Na strankach emgetonu - na foru se k tomu vyjadrili ze je to proste vlastnost a zadnou reklamaci neuznali. Ikdyz jako vlastnost to neni nikde uvedeno. Proto jsem tak opatrny a dost zjistituju, emgeton ma velkou nabidku funkci za dobre penize ale servis je pry vice nez mizerny, zaruky nauznavaji a chcou penize za opravy. Jsou toho plne diskuze. A navic u E5 se pry jeste nejak ulamovalo to kolecko...
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod Klimber 3. 1. 2007 12:04

diky ze to vim, uz jsem se prave chystal si ho objednat, zdal se mi dobr a cetl jsem nejakou recenzi, ze az na tuhost toho kolecka je vsechno v pohode. takze asi budu muset vybirat dal. taky chci neco s dobrym zvukem, ale iRivry se mi zrovna nejak nezdaji. nemivaji radio a jsou o hodne drazsi :(
Klimber
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tudlik 3. 1. 2007 12:09

no iriver T10FM o kterem ted uvazuju ma i radio a stoji do 3tis 1gb verze. Napajeni je tam take na AA baterky, takze vydrz je velika. Mrzi me jen pouzity displej. Je barevny a tudiz zere vice a na slunicku nebude moc dobre viditelny.
Jinak jeste k tomu E5 - nevim jak ted ale kdysi kdyz sem si s nim hral tak byl pomalejsi a pry vyberu alba nebo pisnicky kolecko nereagovalo moc dobre - bylo tam znatelne zpozdeni.
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod Klimber 3. 1. 2007 12:12

jo to se pry resilo tim firmwarem, jak nekdo vyse napsal. ale mrknu na ten iriver teda. skoda ze je barevny, snad to nebude tak hrozne
Klimber
Kolemjdoucí

Další stránka