iriver T10 quick list

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lospedros 4. 1. 2007 20:06

mam problem s iriverem T10. nejdou mi pridat skladby do quicklistu. jak je psano v navodu ma se pridrzet tlacitko REC a pak by se mel objevit napis added quick list. no at zkousim jak zkousim nefunguje....
lospedros
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 4. 1. 2007 20:22

Prave jsem to zkousel a taky mi to nejde... :-) Bohužel ja jsem clovek co zasadne necte navody takze az si ten navod budu cist tak na to mrknu ... nicmene me napada, ze by to mohlo byt zpusobeno tim ze mas novejsi firmware nez na ktery je napsan navod. Ja jsem mel tuhle funkci na discmanu a po jednom prehrati firmwaru jsem o ni prisel a docela me to stvalo a ocenilo kdyby ji ten prehravac mel. Takze pokud by jsi neco zjistil tak to sem urcite hod ... diky
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod lospedros 4. 1. 2007 21:31

no celkem me to stve... a nevi aspon nekdo jak importovat playlist? mam media player 11 a iriver sem koupil dneska takze asi nejnovejsi firmware..... celkem me ten quick list mrzi dost bych ho vyuzil......nehci prehravat jenom po slozkach
lospedros
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 5. 1. 2007 09:26

no playlist si udelej treba winmpem to by melo chodit ... ackoli ja to nepouzivam mam nejradsi suffle :-)

Tak jsem na to přišel... stačilo pouze vzít do ruky návod :mrgreen:

V návodu se píše, že máš při vypnutym přehrávání najet do adresaru tam si vybrat skladbu a dlouhym pridrzenim tlacitka (A-B) se ti zobrazi jestli jsi si jist, ze chces ten soubor hodit do toho quick listu :wink: Me to funguje bez problemu...

Mozna jsi cetl jinej navod... ja jsem to cetl v tom co mi dali... nechtela se mi hledat cestina tak jsem to cetl z tooho anglickyho, ale to by melo byt jedno.

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod lospedros 5. 1. 2007 12:47

jo dik moc uz mi to taky jede :D ja mam totiz v navodu napsane ze se to dela tlacitkem rec. a nenapadlo me ze by to mohlo byt jine :) super, tuhle funkci fak tvyuziju. dik moc
lospedros
Junior

Odeslat příspěvekod Koblih 5. 1. 2007 12:55

No ja jsem navod cetl,ale tehle prakticke funkce jsem si nevsiml. Dik za info :)
N97 mini > Samsung galaxy mini > Samsung galaxy ace 2 > Galaxy S4 mini
Fabia I Combi Elegance 1.4 16V 74kW
Koblih
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 5. 1. 2007 16:03

Tak jo kdyz uz jsme vyresili tohle tak by me zajimala dalsi funkce... na discmanu jsem měl funkci: při přehrávání jsem vlezl do adresářů a zmáčl tlačítko na skladbě, kterou jsem chtěl přehrávat po skladbě, která právě hrála a po dohrání skladby se začla přehrávat ta co jsem ji vybral ... nevíte jestli to nemá ta T10 taky? Byla to funkce, která v žádny manuálu nebyla... přišel jsem na ni až po roce používání a docela jsem ji využíval.

Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Koblih 18. 1. 2007 17:52

No presne tohle jsem taky u T10 hledal a nenasel. Na iMP-550 jsem to taky casto vyuzival. Je skoda,ze na nektere super vychytavky iRiver zapomina.
Koblih
Junior

Odeslat příspěvekod lospedros 18. 1. 2007 21:15

no snad to poresi novy firmware
lospedros
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 19. 1. 2007 09:07

tohle je tady takova oblibena fraze :-D ... ale obavam se ze asi ne hele...

Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Koblih 19. 1. 2007 15:00

No ja si pamatuju u iMP-550 zakladni fw a pak jak postupne pridavali podporu OGG, zrychlovani/zpomalovani playbacku, vizualizace a nakoec i hru hada :) Takze impossible is nothin' ;)
Koblih
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 19. 1. 2007 15:05

jo to mas pravdu :-) ... ale ja si zase vzpominam ze muj posledni firmware u diskmanu prave prisel prave o tu funkci kterou jsem popisoval... sice přibilo vsechno mozny, ale tohle na ukor neceho asi museli smaznout :(

Lucky-x
portaProfesionál