od quichote2000 12. 1. 2007 02:06
to: tudlik
Nemuzu vedet co je u nich akcni cena, jestli je na mesic, rok, navzdy, nebo na den.
Hodil jsem to tam jednoduse mp3flash, vsechny co maj 4GB je to nejednodusi porovnani s jich zakladni vlastnosti = mp3 prehravac, 4G.
Priznam se, ze jsem jednotlive prehravace vubec neporovnaval, dulezita pro me byla cena, a ano ted jsem se dival, stomblue tam asi nepatri.
Nicmene se vas nesnazim presvedcit, ze ipod je lepsi nez vsechny ostatni, ale chci vam vysvetlit, ze ma kazdy jine potreby a podle toho si vybere vyrobek.
Dam vam par prikladu proc jsem si ja ani snad nemohl vybrat jiny prehravac nez je ipod.
Nemohl jsem si vybrat napriklad, zde na zive neustale vychvalovany
Doonio Cube = ma pro me naprosto nevyhovujici tvar, kdyz tohle strcim do kapsy, tak tam budu mit bouli.
SONY NW-E003F/B = ten jsem si nemohl koupit, protoze tak malou obrazovcicku jsem videl naposled u digitalnich hodinek.
EMGETON MiniMax3 = tohle je vrchol nevkusu.
CREATIVE ZEN V Plus = no asi dobry, sice to vypada jak koupeny na trzisti, ale ma to docela slusnej obraz a vypada, ze je docela skladnej.
Nicmene, je tady jedno hledisko ktere nesplnuje zadny prehravac zde zmineny, /nevim ani o zadnem jinem naz ipod/ a to jsou jiz znimene podcasty,
synchronizace s iTunes /nechci mit tisic programu na hudbu, na prehrani do telefonu, na prehrani do mp3prehravace, na vypalovani atd.../,
dal chci mit integraci do auta, kde stravim dost casu kazdy den,
chci mit zarizeni kam mp3 soupnu a hraje /proste vez s integraci pro ipod, ano vim ze to muzu pripojit kabelem, ale chci treba pouzivat dalkove ovladani, atd... a navic kabelu uz mam tak doma dost/
nepotrebuju diktafon uz jsem mel iRiver ifp180t /davne to casy/ a nikdy jsem ho nepouzil, a to nemluvim o vsech telefonech, ktery ho meli a tuto funkci jsem pouzil pouze jednou a to kdyz jsem to zkousel.
Radio nepotrebuju, kdyz mam x G hudby, mluveneho slova, tak nepotrebuji radio, ktere hraje stejne to co neposloucham.
Podporu hooorrryyyy moc fomatu, na co proboha, vy mi chcete tvrdit, ze mate hudbu zaroven v mp3, ogg, flac, aac, wma, asf, aiff? To musi byt hooodne velkej bordel.
Takze asi tak, kazdej potrebuje neco jineho a kazdemu vyhovuje neco jineho.
to: marty63
Ano uplne to tak srovnavat nejde, kazdy ma jine vlastnosti, podpora formatu, vzhled, baterie, funkce, sluchatka, barva, velikost, tvar, kvalita zpracovani, a jaaa nevim co jeste.
Ale tohle je to nejjednodusi srovnani jake je mozne prehravac, velikost 4GB
Nejlepší OS = MAC OS X TIGER