Sansa c150 2 GB si robi co chce

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mandune 9. 1. 2007 11:40

Asi aj tak by sa dalo popisat spravanie mojej Sansy, ktoru som si nechal od kamarata doviest pred vianocami z Ameriky. Hned priblizim. Problem je teda taky, ze na mojom domacom desktopovom pocitaci s XP Professional SP2 ho pri pripojeni prostrednictvom USB kabla pocitac nerozozna. Sice zaregistruje pripojenie noveho hardveru, avsak vobec nedokaze rozoznat, ze ide o Sansu a ani ho nedokaze spristupnit. Nahliadol som preto do Spravcu zariadeni (Device manager), kde som v zalozke USB Controllers objavil polozku Uknown device, ktorym sa myslela prave Sansa, pretoze po odpojeni z USB portu tato polozka zmizla. Sansu som vyskusal aj na pocitacoch v praci, kde mame rovnako XP Professional SP2 a tu mi spristupnenie prehravaca prebehlo bez problemov. Nevie mi niekto poradit, aky je problem a ako ho odstranit ? Dik
mandune
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zmizik 9. 1. 2007 11:59

Sansa si nerobi co chce, tvoj PC si robi co chce.
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mandune 9. 1. 2007 12:05

...kazdopadne, tvoja poznamka neriesi moj problem :wink:
mandune
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Letadelko 9. 1. 2007 12:13

Máš přehrávač v MSC módu? - settings ->USB->MSC ?
Té lípy se nevzdám!
Letadelko
Junior

Odeslat příspěvekod mandune 9. 1. 2007 13:47

Skusal som ho v oboch moznych modoch, MSC aj MTP a vobec nic. Kazdopadne, v mode MSC som sa na pocitaci v praci, kde mi spristupnenie na prehravac funguje, nedostal do zloziek, kde su ulozene vsetky mp3 pripadne wma. To sa mi podarilo len v mode MTP.
mandune
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slamka 9. 1. 2007 14:22

Tento týždeň mám dostať túto Sansu, tak hádam Ti potom poviem viac.. Dúfam že to bude ale OK!!
Slamka
Mírně pokročilý