Prosím o radu ohledně zvýšení hlasitosti

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lason 12. 1. 2007 17:38

Ahoj všici... mám takový problém. Koupil jsem si mp3 přehrávač sandisk e250 ,je super,ale zdá se mi,že je hlasitost docela potichu i když je na max. Nevím jestli mám v háji uči,ale to asi ne. Tak jsem se chtěl zeptat na nějaký buď prográmek který zvýší hlasitost mp3-trojek a nebo jestli jde zajít do nějakého spešl obchodu kde mi zvýší hlasitost v softweru... Díky Jiří
jirkahra@centrum.cz
lason
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vladimir 12. 1. 2007 18:27

Co máš za sluchátka? Některé mají nízkou účinnost.
vladimir
Junior

Odeslat příspěvekod phaeton_esc 12. 1. 2007 18:40

vim ze nejaka firma prodavala predradny zesilovac (mezi sluchatka a mp3). cena byla ale kolem 3 tisic. bohuzel na nazev se nevzpomenu :(
Apple Macbook White (late 2007)
HTC HD2
Sony Alpha A200 (Minolta 28-85, Minolta 50)
phaeton_esc
Junior

Odeslat příspěvekod lason 12. 1. 2007 18:58

No sluchátka jsem zkoušel různá a minimální rozdíl(takže jsou dobré). A softwer nějak nejde zesílit???
lason
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ansam 12. 1. 2007 19:03

Najlepší, najrýchlejší, najmenší a najlepší a ešte aj v češtine je MP3Trim PRO - vynikajúci softík na strihanie MP3 a na zosilňovanie a zoslabovanie MP3.
Ansam
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 12. 1. 2007 19:03

softwarově to lze... ale zesílíš také šum :(
Ja jsem slyšel něco o tom, že to mají snad schválně... nebo co ... mozna neco najdes tady: http://sansae200.wz.cz/
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Berzeger 12. 1. 2007 19:30

Ohledne te hlasitosti... Ja mam MP3 od Ergotechu a ti mi k tomu dali takovy sluchatka, ze jsem hudbu slysel dobre az na hlasitosti 25/30. sehnal jsem si novy sluchatka, zapojil, dal do usi, pustil a malem mi praskly bubinky :D to, co jsem predtim slysel na 25/30 ted slysim uplne v pohode na 16/30. Takze asi tak.
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Zastupce sefredaktora serveru FreeHry.cz a FlashFun.cz
Berzeger
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lolita 12. 1. 2007 22:35

Sansy maj pry v evrope omezenou maximalni hlasitost, takze bych flashnul na us firmware.
Lolita
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lason 13. 1. 2007 20:31

a to jako tam nějak nainstaluju?(myslim ten us firmwere) a v tom to zméním?? jo a kde ty soubory stáhnu? Díkys
lason
Kolemjdoucí