kterej z tehle dvou???

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Lolita 13. 1. 2007 13:02

Ja bych na video kaslal, na tech displeyich je video naprd a nanic, clix umi video lip, jak sem psal ma optimalizovanejsi firmware nez meizu, pochybuju, ze nekdo z vas mel v ruce oba.
Lolita
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lolita 13. 1. 2007 13:04

A tudlikovi never, lze, jako je u nej ostatne zvykem, mtp ti dneska poslouzi stejne dobre jako msc, navic clix ma albumart a meizu ne.
Lolita
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tudlik 13. 1. 2007 15:29

lolita: si totalni blb. Nevim proc bych mel lhat. Za to mi vysvetli jak poznas ze ma optimalizovanejsi firmware? Si ho snad programoval? UMS je urcite o dost vice vyuzitelne nez MTP. Ne kazdy ma moznost mit na kompu winXP a SP1 s WM10, existuji i starsi systemy a navic operacni systemy jako jsou linux a tam se s takovym zarizenima muzes jit schovat protoze ti vubec nenajedou.

Takze mi klidne napis kde sem vsude v prispevcich lhal. Rad se pobavim nad tvym dalsim prehnane inteligentnim prispevkem.
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod Lolita 13. 1. 2007 15:36

Blbe,

Samorejme, ze mtp funguje i na linuxu, starsi windows, omg ke kolika takovych pc to pripoji nekdo kdo si to koupi? K nule. Dement si ocividne, kdyz ti to nedojde.

Optimalizovanejsi firmware, zapni to meizu, zapni clix aha, ze ty pyco! Ale zase meizu stoji o 1500 - 2500 min, takze tak no. Samozrejme porovnavam, jen variantu s 4GB pameti, precejen porovovnavat nejaky osekany verze nema cenu.
Lolita
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tudlik 13. 1. 2007 15:41

ty si mel snad oba dva v ruce? co je to za argument zapni si oba dva ? ja sem chtel padny dukaz. Nejsem zadny linuxovy mag ale u prehravacu mtp je napsano ze vyzaduji winXP s SP1 a WMP10 - ukaz mi linux ktery to splnuje :-)) Navic ne vsichni maji winxp, znam spousty lidi co jedou napriklad na win2000 nebo i na winME, proste nemaji potrebu to menit. jen tam pisou ve wordu a poslouchaji hudbu a skouknou film a na to jim to bohate staci..

uz se docela tesim az te z ti da nekdo ban, ty tve prispevky se nedaji cist.
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod Lolita 13. 1. 2007 15:50

Jakykoli linux, to co je tam napsany je pro lamy jako ty.

Ano proste menu clixu je uplne jinde nez m6, stejne tak display pri prehravani pisnicek, stejne tak prehravani filmu a jak kvalitni filmy zvladne clix a jak kvalitni si dava meizu. 25 fps clix vs. 20fps meizu a bitrate dava clix taky vetsi, navic pri tom jeste umi flash pozadi atd.
Lolita
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iwigirl 13. 1. 2007 18:02

Protože iq některých uživatelů nestačí na pochopení netiquety a rodiče jim nevštípili zásady slušného chování , zamykám a část threadu mažu.
Pokud by měl autor threadu zájem, nechť se na mě obrátí a já mu to tu odemknu.
iwigirl
Junior

Předchozí stránka