Z MTP prehravace USB flash disk

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kirik 13. 1. 2007 10:20

Zdravim,
Pred nedavnem jsem tady resil problem mp3 prehravace iriver T20 MPT, ze se mi nehlasi jako flash disk. Bohuzel se mi i pres rady tady na foru nepodarilo preinstalovat firmware, porad to pise chyby / jako prvni , ze nemuze najit .inf file - je mozne ze jsem ho smazal z prehravace , ale to by snad nemelo vadit? / a taky pri downloadu novejsiho fw to pise chybu / jako kdyby mi chybelo pripojeni/.

Proto se ptam, neexistuje nejaky soft jako WinCommander , ktery mi dovoli pristup k tomuto prehravaci a dovoli mi trochu pohodlne kopirovani? Commander to neumi / prehravac se nezobrazi / Pruzkumnik z windows to, umi ale nevyhovuje mi zpusob kopirovani a celkove usporadani. Windows Media player mi i river MPT nacte , ale ovladani a pouziti je priserne.

Libil by se mi soft co ma rozlozeni na dve okna, zobrazi /jakkoli pouzitelne - nemusi to byt jako externi disk / prehravac a umozni kopirovani. Jeste nejlepe, kdyby to byl freeware, i klidne nejaky spec. soft urceny jen k tomuto ucelu . Diky , diky moc!
kirik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tudlik 13. 1. 2007 11:51

na tvuj prehravac by mel podle informaci ze stranek iriveru jit nahrat UMS firmware. To by pak znamenalo ze by se prehravac v systemu hlasil jako klasicky flash disk a mohl by si na nej kopirovat jakekoliv soubory. zde je odkaz http://www.iriver.at/mtp.html?&L=0&PHPS ... c1daf417e8
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod kirik 13. 1. 2007 12:19

Dekuji, ale tohle uz samozrejme 3 tydny zkousim a nedari se, viz problemy popsane vyse a odkaz nize. A uz me to docela nebavi. Zkusil jsem vsechny druhy firmwaru / samo urcenych pro T20 / postupny upgrade i rovnou novejsi verzi. Takze mistu upgradu firmwaru, ktery je evidentne nad me sily, bych uvital nejaky soft, ktery dovede to samy co ve windows XP pruzkumnik - pocitam , ze ke vsemu co dela microsoft existuji i inteligentni alternativy , nejlepe podobny system jako ma Windows Commander. Ten mi bohuzel tohle zarizeni vubec nezobrazi. Mam ale verzi WindowsCommanderu 5.0, tak by me zajimalo jak se to da resit. Moc dekuji.

Me pretrvavajici problemy s firmwarem zde v diskuzi:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=50122
kirik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tudlik 13. 1. 2007 12:42

v tom pripade bych se klidne obratil na servis at ti poradi nebo at ti to tam rovnou prehrajou. je to oficialni firmware a jestlize to mas v zaruce tak mas na to pravo.
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod kirik 13. 1. 2007 12:55

No jasne, kdyby slo s tim neco takto delat , tak ho vratim a koupim si kvalitnejsi, treba od Creative - co jsem mel pred tim.

Situace je takova, ze jsem to dostal jako darek na delsi cestu a momentalne jsem v miste, kde opravdu nevim , jak bych nasel servis iriver, nebo i na mp3 prehravace. Blizko mista , kde jsem to kupoval budu v lete. Musi mi stacit to co mam a snazim se stim nejak zit a ulehcit si trapeni s timto zazrakem. Ne ze by to bylo tak vazne. Uvital bych soft co mi tohle jednodusse umozni / proste logictejsi a vyrazne prehlednejsi alternativa k pruzkumnikovi / . Jinak samozrejme moc dekuju za rady, ale me by stacilo jednoduse napsat treba :
MPCOMMANDER PRO 5.29 /priklad./ :)

EDIT:
Potrebuju vlastne spravce souboru s podporou MTP uloznych zarizeni. :)
kirik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tudlik 13. 1. 2007 15:22

tak to buhuzel neznam
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod Lolita 13. 1. 2007 15:53

Nevim no co treba freecomander, ten je zalozenej na exploreru.
Lolita
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kirik 13. 1. 2007 15:55

Dikes , hned to vyzkousim

EDIT:

Tak zda se , ze ani tenhle MTP jednotku nezobrazi:

Obrázek

Ale jinak teda peknej program...
kirik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lolita 13. 1. 2007 16:30

Nevim no, tak explorer2, nebo media monekey to umi (ale jestli je lepsi), me prijde exploerer uplne vpohode.
Lolita
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kirik 13. 1. 2007 16:35

Vadi mi napriklad, ze v Pruzkumnikovy nemam zobrazeny stav volneho mista a to rozdeleni vubec, presuny mezi slozkama hodne tezkopadne atd...... kazdopadne vyzkousim ty co uvadis, dik

Tak 2Explorer to jaks taks zvlada, do WinCommanderu sice daleko, zadne informace o diskovem prostoru / zvlastni , ze vyrobcum nepripadne tahle informace dulezita/, ale rozhodne lepsi nez pruzkumnik. Diky.
kirik
Kolemjdoucí