Zdravim,
Pred nedavnem jsem tady resil problem mp3 prehravace iriver T20 MPT, ze se mi nehlasi jako flash disk. Bohuzel se mi i pres rady tady na foru nepodarilo preinstalovat firmware, porad to pise chyby / jako prvni , ze nemuze najit .inf file - je mozne ze jsem ho smazal z prehravace , ale to by snad nemelo vadit? / a taky pri downloadu novejsiho fw to pise chybu / jako kdyby mi chybelo pripojeni/.
Proto se ptam, neexistuje nejaky soft jako WinCommander , ktery mi dovoli pristup k tomuto prehravaci a dovoli mi trochu pohodlne kopirovani? Commander to neumi / prehravac se nezobrazi / Pruzkumnik z windows to, umi ale nevyhovuje mi zpusob kopirovani a celkove usporadani. Windows Media player mi i river MPT nacte , ale ovladani a pouziti je priserne.
Libil by se mi soft co ma rozlozeni na dve okna, zobrazi /jakkoli pouzitelne - nemusi to byt jako externi disk / prehravac a umozni kopirovani. Jeste nejlepe, kdyby to byl freeware, i klidne nejaky spec. soft urceny jen k tomuto ucelu . Diky , diky moc!