Vyber prehravaca (1GB, AAA, priame USB, Fm vyhoda)

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cache 13. 1. 2007 23:13

Zdravim, vyberam prehravac pre priatelku. Co by mal obsahovat je v uz v nadpise.
Vyberam z konkretneho velkoobchodu, takze tu su moznosti (ide aj o cenu):

1) TEAC MP3 player MP222 1GB FM (black ci silver)
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8536275
- vyzera velmi dobre (elegantne), farebny display je atraktivny

2) TEAC MP3 player MP112 1GB FM black
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9156081
- tento sa mi paci asi najviac, je taky "zlaty", len sa bojim ci sa ten joystickovy ovladac nepokazi..

3) TEAC MP3 player MP244 1GB FM
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8691557
- tiez pekny, len sa obavam ci sa ten vyskakovaci konektor nezasekne (kamosovi sa na Sony Bean zasekol)

4) MSI MP3 Player P200 1GB + FM rádio
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8467696
- taky.. "obycajny"..

5) Creative mp3 MuVo V100 1GB
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8472326
- celkom pekny, nema vsak radio. Pisu ale ze vydrz 18 hodin (skoro 2x viac ako tie teacy, tie maju 10h). Ale nieje na sklade a ponahla to..

Co poviete, ktory? Priatelka isto nebude na tom chciet pozerat video a bude potrebovat vymenitelnu bateriu koli dlhym cestam.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Junior

Odeslat příspěvekod marty63 13. 1. 2007 23:56

iAudio X5L, iAudio 7, FiiO X3 1st, Cowon Plenue 1, Cowon Plenue D
Fischer Audio DB02 Mk II, Soundmagic E50, Soundmagic E80, Sennheiser HD650
marty63
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cache 14. 1. 2007 00:05

marty63: o nom viem, ale cital som na neho dost zle reakcie (hrubsie povedane - je to kram a kazdy druhy sa pokazi do 3 mesiacov od kupy).
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Junior

Odeslat příspěvekod haklo 14. 1. 2007 00:22

Jedine EMGETON X3 CULT.
Mám ho štyri mesiace a ide ako hodinky,no problem.
K tomu špuntíky SENHEISER a neni o čom.. :-B
haklo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cache 14. 1. 2007 00:29

Ok, asi to niektorym nedochadza, takze zopakujem: KTORY Z UVEDENYCH?
Navyse X3 daleko presahuje financnu hranicu a nesplna jednu z poziadaveik - priame usb (t.j. nie kablik).

Ale myslim ze sa rozumnej odpovede nedockam, kazdy tu bude odporucat len to co ma, uz sa neviem dockat kedy niekto odporuci iPod..

Ma vobec niekto s uvedenymi skusenosti?
cache
Junior

Odeslat příspěvekod haklo 14. 1. 2007 00:40

Finančnú hranicu si nespomínal,priame USB som akosi prehliadol,aj ked nechápem na čo na ňom trváš (Emgeton má v príslušenstve aj maličkú USB "redukciu",nie len kábel).Načo sa pýtaš,ked už máš vlastne vybraté.Vela štastia s TEACom... :lol:
haklo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cache 14. 1. 2007 00:49

haklo: keby si sa pozrel na tie ceny, zistil by si, ze hranica je cca 2000sk s danou. Navyse, keby si si pozrel nadpis threadu, je tam priame usb napisane a v moznostiach je aj MSI a Creative, ale to si zrejme tiez prehliadol.. Bud su ludia v poslednej dobe slepy, alebo toto forum upada zo dna na den exponencionalne viac..

Btw, ja mam tiez kablik/redukciu a kedze to stale nenosim zo sebou (nieje kde), tak je pekna otrava ked zrazu zistis, ze by sa ti zisiel USB kluc, ze ho mas aj pri sebe a nemozes ho pouzit..
cache
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 00:51

Ahoj,

1), 2), 3) .. Ani jeden z těchto tří bych si nekoupil. Možná je to jen můj zaujatý pohled, ale k této značce nemám v oblasti levných MP3 přehrávačů moc důvěru. Něco jiného je to v oblasti Highendu, to sem ale nepatří. První a druhý jsem viděl naživo, nepůsobily na mě moc přívětivým dojmem, za prvé se mi nelíbí vzhledově, to je ale subjektivní a za druhé bych měl strach ze ztráty víčka USB konektoru. Třetí, jak si správně řekl, může mít potíže s vyskakováním USB konektoru, už z toho důvodu bych od něj dal oči pryč.

Zbývá tedy 4) a 5).. 4) bohužel neznám, po stránce designu je to ale podle mě nejhorší z pětice. 5) Creative ve mně vzbuzuje asi nejvíce důvěry, navíc lepší výdrž a celkem pěkný design.

Já jsem pro 5) Creative MuVo..

edit.. Za tyto peníze je vždy třeba hledat přístroj s nejméně kompromisy, pro mě je to právě onen Creative. Na něj jsem navíc nikdy neslyšel nic zlého.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod haklo 14. 1. 2007 01:03

Podľa krátkych hodnotení,ktoré máš pod vybranými prehrávačmi je zjavné,že značky ktoré tam máš okrem TEACu,sú na spodných priečkach tvojho záujmu,preto ten TEAC.
A že nemáš kde nosiť redukciu,no čo už,dá sa nosiť na klúčoch,v peňaženke-ale to ty asi tiež nenosíš...
Nevravím,že priame USB nie je pohodlnejšie,ale určite ho neuprednostním pred kvalitou....
Tak prepáč,pán dokonalý.
Písal som len v dobrom úmysle dať typ :-B
haklo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmickey 14. 1. 2007 06:48

Ještě se koukni na mji recenzi TEACu MP-150 at máš představu co jsou TEACy zač. Většina má pomalý zápis, a nesmyslné ovládání.
http://www.mp-150.ic.cz
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cache 14. 1. 2007 12:07

Poradil som sa s viac ludmi a vyzera to na ten creative. Tie teacy su sice krajsie, maju usb2.0 a radio, ale ze sa moc kazia.
Anyway, dik.

P.S. cena je stanovena preto tak nizko, ze priatelka by mi drahsie otrepala o hlavu, hlavne ked ja mam prehravac za 700 korun + 1GB sd kartu za dalsich 700 :)
cache
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 14. 1. 2007 12:46

skus sa pozret sem:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=32985
je tam sice tiez ta redukcia,ale to si myslim ze nieje ziadny problem,vzhladom na cenu a vybavenie prehravaca.. A priatelka isto bude mat kde dat malicku bielu redukciu..
ja ho mam len chvilku,takze ti este neviem povedat,ako je spolahlivy,ale funkcne a desingovo je bez chyby..
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod cache 17. 1. 2007 22:19

Xemiq: redukcia nie, uz som to vysvetloval ze ja sam mam s redukciou a ako na just vzdy ked som potreboval pouzit player ako kluc, tak som redukciu nemal..

Nakoniec som kupil Creative mp3 MuVo V100 1GB, ovladanie easy, je pekny, hra dobre (sluchatka som este neskusal ale na mojich koss sportapro hraju dobre ;)). Len zamrzi to, ze to je len USB 1.0, ubohych 330kB/s zapis.. Co pri 1GB znamena tak 60 minut :|
cache
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 18. 1. 2007 00:37

Jo sice pozde, ale taky bych Creative volil.. zvolil si nejlip z techto..
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Flasar 18. 1. 2007 16:42

sice taky pozde,ale z tech 5 si vybral to nejlespi co si mohl
Flasar
Junior

Další stránka